Ana sayfa Foto Galeri Derya Karadaş’ın esprisine Tuğçe Kazaz’dan yanıt geldi

Derya Karadaş’ın esprisine Tuğçe Kazaz’dan yanıt geldi

tarafından ker_def

tuğce-kazaz

Hatta halktan o kadar bir haberdiniz ki, kirli masalar etrafında kurulan kirli ittifakların algı operasyonları ile yönetilecek kadar kullanıldınız, halkı okumadınız desem, olur mu? Ben inandığım için, sizler ise menfaatiniz için homurdanıyorsunuz desem olur mu? Ya da Gerçeklerden hep böyle kaçmaya devam ederseniz, sanal ve sahtelikler ile dolu hayatlarınıza devam etmeye mahkum olacaksınız desem, olur mu? Ben Hristiyan olduğum zamanlarda çılgın ve özgür kız, ama Müslüman iken aklınızda hep deli olarak kalacağım desem olurmu? Bence olmaz!!. Neden olmaz biliyor musunuz?

Çünkü sizlerin içerisinden tanıdığım bir çoğunuz yukarıda saydıklarımı hak etmiyor. Ayrıca bu ülkeyi aslında ne kadar sevdiğinizi, insanımıza olan düşkünlüğünüzü, barış ve kardeşliğe duyduğunuz özlemi bizzat biliyorum ve buna şahidim. Onun için ben bunları demeyeceğim. Ben kıran , üzen, komik olmaya calışan taraf olmayacağım. Umarım sizler de sahip olduğunuz büyük misyonlarınızın farkına varıp, yeteneklerinizi insanlara gerçekten iyi şeyler katabilmek için kullanırsınız. İçinizde taşıdığınız gerçek değerlere göre hareket edersiniz. Sizler daha yeni ve inançlı olan beni tanımadığınız için bunu yapıyorsunuz.

O nedenle ben de diyorum ki “Ya Rabbi bilmiyorlar, bilseydiler asla yapmazlardı.” Ve bilmedikleri için, başta Derya Karadaş ve oradaki herkese hakkımı helal ediyorum. Rabbim hepimizi hidayete erdirsin,İnşallah. Ayrıca o gece orda ödül alan tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Allah başarılarını daim etsin.

Not: İnşallah dinimize göre sizlere dua ettiğim için, bana kızmamışsınızdır.

Saygılarımla
Tuğçe Kazaz”