Ana sayfa Foto Galeri Derya Şensoy, annesine bakın hangi açıdan çok benziyor!

Derya Şensoy, annesine bakın hangi açıdan çok benziyor!

tarafından ker_def

deryabaykal-deryasensoy

Anne-kız olarak alışveriş konusunda benzediğiniz yönleriniz var mı?
D.Ş: Var, ikimiz de çok hızlıyız. (Gülüyor) Annemden geçen tez canlılık var bende. Mesela çok hızlı yürürüm. Çünkü küçükken hayatım alışveriş merkezlerinde, Nişantaşı’nda falan anneme yetişmekle geçti. Annem her yerde çok hızlıdır. Mesela biz belli bir yaşa kadar hiç kıyafet denemedik. Hayatta soyunma kabinine girmedim. Göz kararı yöntemiyle alırım.
D.B.: Tak tak alırım. Düğmesi kapalı pantolonu boynunuza dolayın; oluyorsa, belinize tam olur. Ben hep öyle aldım kızlarıma.

?GÜNDE SEKİZ KEZ KIYAFET DEĞİŞTİRİYORUM

Siz de kızınız gibi son dakikacı mısınız Derya Hanım?
D.B.: Yok hayır, ben son dakikacı değilim ama davet konusunun abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. O kadar çok kıyafet değiştiriyorum ki… Hesapladım; spora, alışverişe, kanala, yayına, akşama falan derken günde sekiz kez üstümü değiştiriyorum. Kimseye bir şey ispatlamak derdinde olmadığım için temiz olsun, şık olsun yeter diyorum. Zaten bugüne kadar hiç aklımda kalan bir kıyafet olmadı. Tiyatroda doya doya giydim her kıyafeti.
D.Ş.: Benim de çok beğendiğim bir kıyafet olmadı. Çok beğenip de alamadığım bir şey olursa yaparım zaten. Marka takıntım da yok. O yüzden Buse Terim’le iyi anlaşıyoruz. Ben hiç bilmem, o her şeyi bilir ve bana söyler.