Ana sayfa Sosyal Medya Derya Şensoy’un paylaştığı fotoğraftaki öpücük her şeyi anlatmaya yetti!

Derya Şensoy’un paylaştığı fotoğraftaki öpücük her şeyi anlatmaya yetti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Derya Şensoy, kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy’un Cem Öğüt ile evlendiği düğüne katılmadığı iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Derya Şensoy, çıkan haberlerin doğru olmadığını, düğünden bir fotoğraf paylaşarak anlattı.

Ablasıyla arasının bozuk olduğu gerekçesiyle düğüne katılmadığı iddialarının da doğru olmadığı bu fotoğraf ile ortaya çıkmış oldu.

Şensoy, instagram’da yayınladığı fotoğrafa, “Buldum! Esra Köseoğlu çekmiş! ‘Ablanın düğününe neden gitmedin?’cilere gelsin. Tabi ki oradaydım! Hatta öptüm bile kocaman.”

Derya Şensoy'un paylaştığı fotoğraftaki öpücük her şeyi anlatmaya yetti! 8

Yeni gelin Müjgan Ferhan Şensoy, babasının düğüne gelmediğine yönelik çıkan iddialara sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi.

Şensoy, ‘Babanız düğünde yok muydu?’ sorusuna şöyle cevap verdi:

“Sizce mümkün mü böyle bir şey? Bizimkisi çok romantik bir baba-kız aşkı, hiçbir şeyle kıyaslanamaz! Babaannemin annesi “Rukiye Nine” zamanında Ünye’nin en uzun kızıymış, ayağıma topuğu da giyince Rukiye Nine’yi hiç aratmadım sanırım. Canım babam başımızın tacı, iyi ki varsın, daha nice güzel günlerde birlikte olacağız, seni çok ama çok seviyorum!”

Derya Şensoy'un paylaştığı fotoğraftaki öpücük her şeyi anlatmaya yetti! 9