Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Derya Şensoy’un son halini görenler dönüp bir kez daha baktı!

Derya Şensoy’un son halini görenler dönüp bir kez daha baktı!

tarafından ker_def

7 Şubat 1990 İstanbul doğumlu olan Derya Şensoy, sanatçı Ferhan Şensoy ve Derya Baykal çiftinin kızları…

Anne ve babası gibi oyunculuk mesleğine gönül veren Derya Şensoy, ilk olarak 2014 yılında Doksanlar dizisinde Tuğba karakteri ile ekranda yer almıştı.

Çakarlarla Dans 3 ve Hesapta Aşk filmlerinde yer alan Şensoy, 2015 yılında Mayıs Kraliçesi dizisinde Dilara karakterine hayat vermişti.

Deliormanlı, Vezir Parmağı ve Çakallarla Dans 4 filmlerinden sonra 2017 yılında Bu Sayılmaz isimli dizide rol aldı. Ancak son dizisinin reyting sorunu nedeniyle yayından kalkmasıyla büyük moral bozukluğu yaşadı.

Şimdilerde ise Sarp Levendoğlu ile aşkıyla gündemde…

Aşklarını 2 yıldır gözlerden uzak yaşayan ikili, objektiflere yakalanmamak için tatilde magazin dünyasının akın ettiği Bodrum yerine Datça’yı tercih etti. Uzun süredir kaçak hayatı yaşayan ikili, önceki gün yakalanmaktan kurtulamadı.

Derya Şensoy'un son halini görenler dönüp bir kez daha baktı! 7

Görüntülendiklerinden habersiz romantik anlar yaşayan ikili, daha sonra soluğu denizde aldı. Bir süre yüzerek serinleyen sevgililer, ardından mekanın restoran kısmına geçip yemek yedi.

Sosyal medyada birlikte paylaşım yapmaktan dahi kaçınan ikilinin Datça tatilinden objektiflere yansıyan kareleri de “Kaçak aşıklar, sonunda ortaya çıktı” dedirtti.

Sıcaktan bunalan sevgililer, denize girerek serinledi. İkili, denizden çıktıkları anlarda görüntülendiklerini fark edince panikledi. Görüntülenerek kaçış planları sarpa saran ünlü çiftin moralinin bozulması dikkat çekti.

Derya Şensoy’un kilolu halleri ise şaşkınlık yarattı. Şensoy’un son hali sosyal medyada da yorumlara sebep oldu.