Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi bazı isimlerin çıkış projesi olacak!

Destan dizisi bazı isimlerin çıkış projesi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranı için hazırlıkları devam eden Destan dizisi, yeni sezonun en etkileyici yapımlarının başında geliyor. Ebru Şahin’in başrol kadın oyuncu olarak kendisini daha da çok göstermesi beklenen proje, bazı isimler için ise çıkış dizisi olacak.

Özellikle başrol erkek oyuncusu olarak belirlenen Edip Tepeli, Sefirin Kızı dizisinden sonra çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak Edip Tepeli, Sefirin Kızı’nda yan rolde yer alıyordu, sahneleri de azdı. Ancak Destan dizisi genç oyuncu adına büyük bir çıkış yapacağı yapım olarak gözüküyor.

Destan dizisi bazı isimlerin çıkış projesi olacak! 7

atv’nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi olarak gözüken Destan, 8. yüzyılda geçecek. Akkız karakteri ile Batuga’nın büyük aşkını izleyeceksiniz Batuga karakteri hanın elleri ve ayakları tutmayan oğlu olarak dikkatleri çekecek.

Destan dizisi sadece Edip Tepeli için değil, yan rollerdeki bazı isimler açısından da büyük önem taşıyor. Buse Meral, Elif Doğan, Meltem Pamirtan ve Deniz Barut yan roller için seçilen isimler oldu.

Dört genç ve başarılı ismin Destan dizisindeki performansları da yakında takip edilecek. Oyuncular açısından bu dizi kariyerleri noktasında büyük çıkış yapabilecekleri bir iş olarak gözüküyor.

Selim Bayraktar gibi usta bir oyuncunun da hikayede yer alacak olması dikkat çeken bir başka detay.

Emir Khalilzadeh’in yöneteceği dizinin ön hazırlıkları sürüyor, sete çıkmaya hazırlanan dizi ekibinin çok heyecanlı olduğu da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Ebru Şahin’in de yeni dizisine hazırlıkları sürdürdüğü paylaşılan video ile ortaya çıktı.