Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi dünya dizi piyasasına bir güç gösterisi gibi!

Destan dizisi dünya dizi piyasasına bir güç gösterisi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde Alpagu Han karakterini canlandıran Selim Bayraktar başarılı performanslarından birisine daha imzasını atıyor. Yer aldığı her projeye büyük değer katan oyuncu, atv ekranında yine güçlü bir hikayede başrolde yer alarak yeteneklerini sergiliyor. Dizideki profesyonel dövüş sahneleri dünya çapında bir güç gösterisi gibi de kabul edilebilir.

Mütevaziliği ile de bilinen oyuncu, Türk dizi sektöründe yer alan her oyuncunun, dünyanın her yerinde bu tür yapımlarda rol alabilecek durumda olduğunu söyledi. Selim Bayraktar, “Türkiye’den çıkan oyuncular, dünyanın her yerinde oyunculuk yapabilirler” ifadesini kullandı. Bu sözleri ile usta oyuncu, Türk dizi piyasasının ne kadar geliştiğini ve oyuncuların da ne kadar önemli yeteneklere kavuştuğunu vurgulamış oldu.

Türk oyuncuların doğaçlama yeteneklerinin çok iyi olduğunu belirten oyuncu, “Bizim dövüş uzmanı arkadaşlarımız yardım ediyorlar, hareket kombinasyonunu gösteriyorlar. Bu kombinasyonu, bizim maksimum 5 dakika içerisinde öğrenip yönetmene gösterip, kayıt altına girmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Destan dizisi dünya dizi piyasasına bir güç gösterisi gibi! 8

Selim Bayraktar, uzun dizi süreleri nedeniyle her hafta bir sinema filmi kalitesinde dizi çıkartmaya çalışan Türk dizi ekiplerinin hızlı çalışması gerektiğini bu ifadeleri ile belirtirken, bu piyasada yetişenlerin de profesyonellik bakımından dünyanın her yerinde oyunculuk yapabilecekleri vurgusunu yapmış oldu.

Usta oyuncu, bütün zorluklara açık bir ekiplerinin bulunduğunu ve kısa sürede her türlü hareketi öğrenip kayıt yapmaları gerektiğini bunun da oyuncuların doğaçlama yeteneklerini çok geliştirdiğini ifade etmiş oldu.

Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Destan dizisi sekizinci yüzyılda geçiyor. Bu nedenle de oyuncuların kılıç kullanma, ok atma ve ata binme gibi konularda çok iyi olmaları şart. Bu yeteneklere ulaşabilmek için de ekip çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi ve her çekim öncesi de bu eğitimler devam ediyor.

Destan dizisi dünya dizi piyasasına bir güç gösterisi gibi! 9

Destan dizisinin en büyük zorluğu da işte burada yatıyor. Oyuncuların hem çekimler için zamanı az hem de çok kaliteli bir iş ortaya çıkması için dövüş tekniklerinde çok iyi olmak durumundalar.