Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi Ebru Şahin’in üzerine havalı bir elbise gibi uydu!

Destan dizisi Ebru Şahin’in üzerine havalı bir elbise gibi uydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisiyle Ebru Şahin hayalini gerçekleştirdi! Ünlü oyuncu hareketli bir yapıya sahip ve aksiyonlu işlerde yer almaktan da büyük bir keyif duyuyor.

Destan dizisinde savaşçı bir kadın olarak ekranda yer alacak olan Ebru Şahin için, yeni projesi aslında hayalinin gerçekleşmesini sağlayan bir iş oldu… Destan isimli yeni dizi salı akşamları yayınlanacak. İlk bölümü 23 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizi sekizinci yüzyılda geçecek. Savaşçı Akkız karakteri üzerinden bir iktidar mücadelesini izleyeceksiniz.

Orta Asya’daki Türk kültürünün izlerinin de yansıtılacağı Destan, aslında yapımcı Mehmet Bozdağ’ın bir hayalinin senaryoya yansıtılması olarak ortaya çıktı. Ebru Şahin de kendi hayalini bu dizi ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Destan dizisi Ebru Şahin'in üzerine havalı bir elbise gibi uydu! 9

Oyuncu, “Hareketi ve sporu çok sevdiğim için bu eski inanışlara ve tarihe ilgim olduğum için, bu ikisini birleştirebilmek benim için çok büyük bir şanstı. Her zaman bu şans insana gelmiyor. Hayalimi şu an canlandırabilme fırsatı bulduğum için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Destan dizisinin kendisine çok güzel uyduğunu bu sözleri ile anlatan oyuncu, zorlu eğitimlerden geçti. İşin uzmanı olan isimlerden kılıç eğitimi, yakın dövüş, okçuluk, at binme ve at üzerinde ok atma gibi eğitimler alan Ebru Şahin, bu eğitimler sayesinde de rollerini başarıyla canlandırabildiklerini anlattı.

Destan dizisi Ebru Şahin'in üzerine havalı bir elbise gibi uydu! 10

Ebru Şahin, eğitim süreci ve bunun kendisine kazandırdıkları ile ilgili şöyle konuştu:

“Anlaştığımız andan itibaren gerçekten çok yoğun bir hazırlık sürecine geçtik. Hiçbir rol ayırımı yapılmadan herkes aynı eğitimlere tabi tutuldu. Ben daha fazla yapmış olabilirim. Kılıç eğitimi, yakın dövüş eğitimi, okçuluk, at üstünde okçuluk gibi işin uzmanı eğitmenlerden dersler aldık. Aynı zamanda tarih profesörleri ile dönemin ruhunu yansıtabilmek için derslerimiz oldu.

Destan dizisi Ebru Şahin'in üzerine havalı bir elbise gibi uydu! 11

Gerçekten zor bir süreçten geçtik. Ama baktığımız zaman iyi ki yapmışız. Sahaya girdiğimizde her şey üzerimize oturmuş bir şekilde, olayı anlamış bir şekilde sahaya çıktık. Bu bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Bu şekilde daha iyi yansıtabileceğimizi düşünüyorum. “