Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi final yaparken, Kuruluş Osman’a transfer olan şanslı kişi bakın kim?

Destan dizisi final yaparken, Kuruluş Osman’a transfer olan şanslı kişi bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Destan dizisi için bir final bölümü çekilmekte olduğu ve hikayenin devam etmeyeceği yönündeki bilgiler netleşti. Dizi vedaya hazırlanırken, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nden ‘en iyi dizi’ ödülü gelirse bu durum da büyük ama buruk bir sevinç olacak.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan dizisinin ilk sezonda iyi bir çıkış yapmasının ardından, Kanal D’de Şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisine karşı birinciliği kaybettiğini izlemiştik. Destan dizisine büyük bir yatırım yapılmasına rağmen, ikinci sezon senaryosu başarılı bulunmayınca da final bölümü çekilerek veda etmesi kararı alındı.

Ebru Şahin hayranları için bu veda beklenmedik bir gelişme ve bir hayli de üzücü oldu. Selim Bayraktar zaten ilk sezon sonunda diziden ayrıldığını duyurmuştu. Edip Tepeli için de ayrılık iddiaları konuşulmuş ama daha sonra yalanlanmıştı. Sonuç olarak, Destan dizisi veda bölümüyle birlikte gündemden düşecek.

Dizinin oyuncuları şimdiden yeni projeler için anlaşmalar yapmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Çolpan Hatun olarak izlediğimiz İpek Karapınar oldu. 2006 ile 2008 yılları arasında yayınlanan ve büyük de ilgi çeken Köprü dizisinde Aslı karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan İpek Karapınar, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Funda karakteriyle de çok konuşuldu.

Destan dizisi final yaparken, Kuruluş Osman'a transfer olan şanslı kişi bakın kim? 8

Küçük Sırlar, Zehirli Sarmaşık, Ustura Kemal, Adını Kalbime Yazdım ve Hayat Yolunda dizileri de oyuncunun deneyim kazandığı projeler olarak dikkatleri çekti. İpek Karapınar’ın ekranda unutulmaz projesi ise Feride karakterini canlandırdığı Kırgın Çiçekler dizisi oldu. Oyuncu bu projeden sonra da kariyerine bir süre ara verdi.

2019 yılında yeniden setlere dönen ve Nöbet dizisinde kısa bir süre yer alan İpek Karapınar, 2 yıllık sessizlikten sonra ise bu sefer atv’nin Destan dizisinde Çolpan Hatun karakteri ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Destan dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, final kararı alınmasının ardından da kariyerinde yine önemli bir adım atarak yine atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı.

Destan dizisi final yaparken, Kuruluş Osman'a transfer olan şanslı kişi bakın kim? 9

Aynı ekranda bu sefer farklı bir rolde izleyeceğimiz İpek Karapınar’ın yeniden setlere ara vermemesi hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

28. ve final bölümünün çekimlerinin tamamlanması ile birlikte Destan dizisine veda edecek olan İpek Karapınar, muhtemelen Ekim ayında başlayacak olan Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonunda etkili bir karakter ile yeniden hayranları ile buluşacak.
Oyuncunun yeni karakteri de şimdiden merak konusu oldu.