Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi iyi gidiyor ama reytingler farklı bir mesaj veriyor!

Destan dizisi iyi gidiyor ama reytingler farklı bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisini Salı akşamları yayınlayan atv, üçüncü bölümün sonuçlarından da memnun olmalı… Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı dizi sadece ülkemizde değil, birçok ülkede büyük ilgi gördü. Dizinin sekizinci yüzyılda geçen hikayesi için oluşturulan görkemli platoda dikkat çekiyor.

Ebru Şahin’in yanı sıra; Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü prodüksiyonu, reytinglerin iyi gelmesinin de sebebi oldu. Ebru Şahin’in kadın bir savaşçı olarak Türk dizi tarihine damga vuran rolü de çok konuşulmayı hak ediyor.

Destan dizisinin üçüncü bölüm reytinglerinin verdiği bir mesaja da dikkat çekmek gerekiyor. Destan iyi bir proje ve tüm kişiler kategorisinde de izleyicisini buldu. Bu kategoride gelen reytingler ve 3 haftadır devam eden birincilik de çok önemli bir başarı göstergesi.

Ancak dizinin AB kategorisinde yani daha eğitimli kitlenin yer aldığı bu izleyici grubunda bir hayli düşük oranlar alması kafa karıştırıyor. Destan dizisi AB’de ortalamanın üzerine çıktı belki ama, tüm kişilerdeki kadar baskın bir duruma gelemedi.

Dizinin 3. bölümü AB’de günü beşinci bitirdi. ABC1’de de çok iyi reytingleri bulunan dizinin bu kategoride günü ikinci tamamladığını belirtelim.

Destan dizisi ile ilgili reytinglerin verdiği mesaj net. Genel halk kitlesini kapsayan ve eğitim seviyesi ile gelir seviyesi daha düşük olan kitleyi etkileyen Destan, daha eğitimli ve daha iyi gelir seviyesine sahip izleyici grubunu ise beklenildiği kadar etkilemedi.