Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi reytinglerini gören dönüp bir daha bakıyor! Baba dizisi ise hayal kırıklığı

Destan dizisi reytinglerini gören dönüp bir daha bakıyor! Baba dizisi ise hayal kırıklığı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşan Destan dizisi, iyi bir başlangıç yaptıktan sonra, yoluna başarılı bir şekilde devam eden bir yapım oldu. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisini izleyiciler çok beğendi. Selim Bayraktar da yine ustalık sergileyen performansı ile dillerden düşmüyor.

Destan dizisi, verilen bunca emeğe ve oluşturulan muhteşem atmosfere layık reytingler almayı sürdürüyor. Her ne kadar çift haneli oranlar beklense de bunu elde edemeyen atv dizisi, buna rağmen 7’li reyting oranlarını koruyarak tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmeye devam ediyor. ABC1’de de çok iyi oranlar elde eden ve dizi üçüncü durumda bulunuyor.

14. bölümü geride bırakan dizi AB grubunda biraz düşük oranlar alıyor olsa da hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında sadık izleyici grubunun desteği ile her hafta iyi sonuçlar elde ederek, güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Masumlar Apartmanı, Baba, Üç Kız Kardeş ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerle yarış halindeki Destan’ın bu kadar önemli rakibinin arasından sıyrılması ciddi bir başarı olarak tanımlanabilir. Ancak dizinin en büyük başarısı bir istikrar yakalaması oldu.

Hem izleyici ilgisinin azalmaması hem reytinglerin belirli bir seviyenin üzerinde gerçekleşmeye devam etmesi hem de sosyal medyada çok geniş bir hayran kitlesini etkilemesi bakımından Destan’ın bugüne kadar iyi bir gelişme gösterdiğini söylemek lazım.

Destan dizisi reytinglerini gören dönüp bir daha bakıyor! Baba dizisi ise hayal kırıklığı 8

8 Mart Salı akşamı Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde çıkış yaparak, tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etti. AB ve ABC1’de ise dördüncülükler alan dizi, iyi bir sıçrama yaptı.

Baba dizisi ise AB’de üçüncü oldu ve ABC1’de de iyi bir oran yakaladı. Ancak dizinin tüm kişiler gibi en önemli kategoride ortalama bir oran elde etmesi ve dokuzuncu sırada yer alabilmesi bir hayal kırıklığı oldu. Bunun altındaki neden ise izleyicilerin yorumlarına göre senaryodan kaynaklı. Ekin Atalar ve Gökhan Horzum ikilisinden çok daha iyi bir senaryo bekleyen dizinin hayranları, bir hayal kırıklığı yaşadıklarını yazıyor.

Destan dizisi reytinglerini gören dönüp bir daha bakıyor! Baba dizisi ise hayal kırıklığı 9

Masumlar Apartmanı dizisi ise gerilemeye devam etse de, tüm kategorilerde reytingler ortalamanın bir üzerinde gerçekleşti. Bu durum da TRT1 dizisinin hala etkili bir izleyici kitlesine hitap ettiğini gösteriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise haftalar geçtikçe zayıflamaya devam ediyor. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler gelecek adına iyi bir sinyal vermiyor.