Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi YouTube’da izlenme rekorları kıran Ebru Şahin sosyal medyada aşka geldi!..

Destan dizisi YouTube’da izlenme rekorları kıran Ebru Şahin sosyal medyada aşka geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde büyük başarı elde eden Destan dizisi yılbaşından bu yana tatilde.

Destan ekranlardan uzakta ama izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin internette yayınlanan ilk bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçti.

Destan’da ‘Akkız’ karakteriyle ve performansıyla adından söz ettiren baş rol oyuncusu Ebru Şahin de bu durumdan duyduğu mutluluğu instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Uzun süredir izleyicilerden uzakta olan Destan’ın yeni bölümü de izleyici tarafından merakla bekleniyor. Destan üç haftalık bir aranın ardından 18 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

Öte yandan Destan, YouTube’da yayınlanan bölümleriyle izlenme rekorları kırıyor. Dizinin yaklaşık bir ay önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçti.

Destan dizisi YouTube'da izlenme rekorları kıran Ebru Şahin sosyal medyada aşka geldi!.. 8

Yeni yıl tatilini yurt dışında geçiren Ebru Şahin de Türkiye’ye döndü ve sete girdi. Hem iş hem de özel yaşantısında güzel günler geçiren güzel yıldız aynı zamanda nişanlısı Cedi Osman ile evlilik hazırlığı da yapıyor.

Geçtiğimiz yılın son aylarında NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’dan evlilik teklifi alan Ebru Şahin, sosyal medyadan aşk dolu bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncu, sevgilisinin yanağını okşadığı anları instagram hesabından paylaştı.

Destan dizisi YouTube'da izlenme rekorları kıran Ebru Şahin sosyal medyada aşka geldi!.. 9

Oyuncunun paylaşımı hayranlarını mest etti. Destan dizisindeki aksiyon sahneleriyle de çok konuşulan oyuncu özel hayatıyla da magazin basınının gündeminde yer alıyor.