Ana sayfa Sosyal Medya ‘Destan’ dizisinde bir aşk hikayesinin kahramanı olan Ebru Şahin gerçek hayatta da öyle!

‘Destan’ dizisinde bir aşk hikayesinin kahramanı olan Ebru Şahin gerçek hayatta da öyle!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de final yapan ‘Hercai’ dizisinde canlandırdığı ‘Reyyan’ karakteriyle büyük bir şöhret yakalayan Ebru Şahin, yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak ‘Destan’ dizisiyle ekrana gelecek.

‘Destan’ dizisinde Orta Asya’nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı ‘Akkız’la, yine Gök Sarayı’nda Korkut Han’ın öksüz bıraktığı Gök Tegini ‘Batuga’ arasındaki destansı aşk anlatılacak.

Geçtiğimiz hafta basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’dan evlilik teklifi alan Ebru Şahin gerçek hayatta da güzel bir aşk hikayesinin kahramanı. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman’ın Ebru Şahin hakkında ki açıklamaları ünlü oyuncunun hayranlarını mest etti.

'Destan' dizisinde bir aşk hikayesinin kahramanı olan Ebru Şahin gerçek hayatta da öyle! 7

Verdiği bir röportajda sevgilisine olan aşkını da dile getiren Cedi Osman, “Onu gördüğüm gün evleneceğimizi biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!” açıklamasını yaptı.

Sevgilisine Kapadokya’da evlenme teklifi eden ve ‘Evet’ yanıtını alan Cedi Osman’ın, Ebru Şahin’e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu iddia edildi.