Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinden sonra Veda Mektubu’na başlayan Selim Bayraktar bu işe çok güveniyor!

Destan dizisinden sonra Veda Mektubu’na başlayan Selim Bayraktar bu işe çok güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon atv ekranında yayınlanan Destan dizisinde Alpagu karakterini canlandıran Selim Bayraktar, şimdilerde ise Kanal D ekranında yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki Ziya karakteri ile dikkatleri çekiyor.

İlk iki bölümü yayınlanan ve pazartesi akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olmayı amaçlayan Veda Mektubu dizisi, ne yazık ki reytingler noktasında sıkıntılı bir sürecin içinde bulunuyor. Üçüncü bölümde elde edilecek reytingler dizinin gidişatı için çok önemli bir anlam taşıyor. Yine güçlü bir performans ortaya koyan Selim Bayraktar, Destan dizisindeki Alpagu’dan çok farklı bir görüntüyle izleyicileri yine şaşırttı.

“Gerçek başarının sırrı, geçmişte yaşadığımız yenilgilerin ardında gizlidir” sözüne dikkat çeken Selim Bayraktar, ekip olarak birliktelik ruhu oluşturduklarını anlattı.

Oyuncu, “Ekibin birlikteliği bir ruhu, bedeni birlikte taşıyıp yukarıya götürmekle ilgili. Doğru bir ekip; anlaşabilen, empati gücü kuvvetli. Aynı oyunu oynayabilecek güce sahip bir ekipten bahsediyoruz. Bu ekip öyle bir ekip, o yüzden çok şanslıyız diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Çok iyi bir ekip uyumu yakaladıklarını bu sözleri ile ifade eden oyuncu, diziye çok güveniyor. Ekip olarak çok iyi bir birliktelik sağlandığına da vurgu yapan usta oyuncunun mesleki tecrübesinin, setteki genç oyuncular için büyük bir gözlem fırsatı sunduğunu da söylemek gerekiyor.

Hikaye güçlü ve oyuncularda oldukça etkileyici, ancak Veda Mektubu dizisinin izleyicilerde yeterince farkındalık yaratmamış olması da şaşırtıcı.

Dizinin hikayesi üçüncü bölümden itibaren gerilim yüklü hale gelecek. Aslı’ya hayatı zindan etmeyi planlayan Seher’in kötülüğü birçok izleyiciyi derinden etkileyecek gibi gözüküyor.