Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Destan dizisinin başrolü Ebru Şahin, Yunanistan’da gündem oldu!

Destan dizisinin başrolü Ebru Şahin, Yunanistan’da gündem oldu!

tarafından ker_def

Milli basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Ebru Şahin, eşine destek olmak için gittiği maçta güzelliğiyle konuşuldu! atv ekranında yayınlanan Destan dizisinde geçen sezon başrolde yer alan oyuncu, yoğun bir eğitim programından sonra Akkız karakterindeki başarısıyla çok konuşuldu.

Destan dizisinin dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanması ile Hercai’den sonra yine ismini duyuran Ebru Şahin, Yunanistan’da da geniş bir hayran kitlesine sahip.

Oyuncu Ebru Şahin, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası için Yunanistan’la mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda oynayan eşi Cedi Osman’a destek olmak için Yunanistan’a gitti.

Oyuncu bu ziyaret sırasında basında gündem olurken, hayranları da ilgi gösterdi. Maç sırasında eşini en ön sıradan büyük bir heyecanla izleyen Ebru Şahin, güzelliğiyle de Yunan basının yakın markajındaydı. Cedi Osman’ın attığı basket sayılarıyla keyiflenen oyuncu, hem neşeli hem de güzelliğiyle ülkede konuşuldu.

Yunan basını Ebru Şahin’in seyirciler arasında dikkat çeken bir güzellikte olduğunu satırlarına taşırken sosyal medyada da Ebru Şahin için Yunanca iltifatlar yazdı. Maç boyunca da Ebru Şahin’in sık sık sahadaki dev ekrana yansıtılması da dikkatlerden kaçmadı.