Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin final iddiası güçleniyor! Peki bu arada başrol oyuncusu Ebru Şahin ne yapıyor?

Destan dizisinin final iddiası güçleniyor! Peki bu arada başrol oyuncusu Ebru Şahin ne yapıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce final yapacağı söylenen Destan dizisiyle ilgili bu iddialar her gün gelen haberlerle gittikçe güçleniyor. Görünen o ki Destan gerçekten de yeni sezonda ekranlara veda edecek. Bu arada herkes, dizinin başrol oyuncusu Ebru Şahin’in en yaptığını merak ediyor.

ATV’nin geçen sezon çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Destan dizisi hakkında alınan final kararı herkesi şok etti. Bu iddia, her gün gelen yeni bilgilerle iyice kesinleşmeye başladı. Dizinin, ATV’nin programından da çıkarıldığı belirtiliyor.

Bu arada şimdi herkes, Destan dizisinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin’in ne yaptığını merak ediyor. Kısa süre önce NBA liginde oynayan basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la evlenen, ardından uzunca bir balayı yapan Ebru Şahin’den konuyla ilgili ses seda çıkmıyor.

Destan dizisinin final iddiası güçleniyor! Peki bu arada başrol oyuncusu Ebru Şahin ne yapıyor? 7

Ancak gelen bilgilere göre Ebru Şahin, Destan’dan sonra rol alacağı yeni proje için çalışmalara başladı bile. Ebru Şahin’in şu aralar yeni senaryolar okumakla meşgul olduğu belirtiliyor. Başarılı oyuncu, ABD’de çalışan Cedi Osman’la evlendikten sonra çalışmaktan vazgeçmeyeceğini söylemişti.

Hayranları ise Ebru Şahin’in yeni projesinin başarılı oyunculuğunu gösterebileceği bir yapım olmasını diliyor. Bazı izleyiciler de Ebru Şahin’i bu kez dijital bir platformda izlemek istediğini belirtiyor.

Ebru Şahin, Akkız karakterini canlandırmak için de büyük fedakarlıklar sergilemişti. Aldığı eğitimlerle kendisini çok geliştiren ve savaşçı bir kadın imajına da çok yakışan Ebru Şahin, hayranlarını da mest etmişti. Ancak Destan dizisinin artık atv için kapandığı ve projenin sadık takipçilerine bir jest olarak da final bölümünün çekilerek hikayenin tamamen gündemden düşmesi bekleniyor.