Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisiyle ilgili merak edilen tüyoyu Kanbolat Görkem Arslan verdi!

Destan dizisiyle ilgili merak edilen tüyoyu Kanbolat Görkem Arslan verdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşan Destan, sadık kitlesiyle sezonun iyi çıkış yapan yapımları arasında dikkat çekiyor. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı Destan’da geniş bir oyuncu kadrosu var ve bu isimlerden birisi de Kanbolat Görkem Arslan.

Saltug Beg karakteri ile dizinin güçlü karakterlerinden biri olan başarılı ismin sahnelerinde ise en çok izleyicinin dikkatini çeken detay, karakterin suratında ve vücudundaki yara izleri… Kavgalarda yaralanan ve hemen her bölümde de sette özel makyaj ile yaralı bir hale sokulan oyuncu, herkesin dikkatini çekiyor.

Kanbolat Görkem Aslan daha önce verdiği bir röportajda “Birkaç gün üst üste çalıştığımda o makyajı yapmak ve çıkarmak biraz sancılı oluyor. Çıkan resim ve kattığı karakteristik derinlik beni etkilediği için onu da tölere edebiliyorum” diye konuşmuştu.

Destan dizisiyle ilgili merak edilen tüyoyu Kanbolat Görkem Arslan verdi! 7

Kostümü, makyajı ve kuaförü ile bir karakterin hazırlanması yaklaşık 40-45 dakika sürüyor. Önce saçın bir kısmı yapılıyor, sonra kostüm giyiliyor ve en son makyaj ile hazırlık tamamlandıktan sonra sete çıkılıyor.

Makyajda karaktere ait özellikler, yüz hatları, varsa yaralar teker teker özenle deneyimli makyaj sanatçıları tarafından çiziliyor. Saçlar, bıyıklar, sakallar görsel olarak karakteri öne çıkaracak şekilde eğer boyanması gerekiyorsa boyanıyor.

Uzun bir hazırlık sürecinden geçen oyuncuya ayna karşısına geçtiğinde neler hissettiği sorulduğunda; “Burada çok kıymetli ve başarılı bir ekibin ummalı çalışması var. Herkesin kendine has yetenekleri bir araya geldiğinde izleyicinin de beğendiğini düşündüğümüz imajlarımız çıkıyor. Biz de bunların içini karaktere ruh vererek doldurmaya çalışıyoruz. Haliyle güzel duygular hissediyorum.” cevabını vererek karakterle uyum içinde olabilmek için gösterdiği çabayı ve özeni dile getiriyor.