Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan, yeni dizisinde atışma sahneleriyle hayranlarını mest etti!

Devrim Özkan, yeni dizisinde atışma sahneleriyle hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında başlayan ve perşembe rekabetine dahil olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül komiser karakterini canlandıran isim ise Devrim Özkan oldu. Hayranları oyuncuyu uzun süredir yeni rolünde heyecanla bekliyordu.

Songül karakterinde daha ilk bölümde iyi bir performans ortaya koyan oyuncu, sosyal medyada da hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı. Komiser rolünü heyecanla bekleyen birçok hayranı Devrim Özkan’ın bu rolü yakıştığını düşünüyor. Ertan Saban’ın canlandırdığı Sadi Payaslı karakteri ile Songül arasındaki atışmalar da izleyicileri bir hayli gülümsetti.

Devrim Özkan, her projesinde üzerine koyarak ilerleyen ve her deneyimden aldıklarını da bir sonraki oyunculuğuna taşıyan bir isim olarak öne çıkıyor.

1998 yılında Muğla’da dünyaya gelen Devrim Özkan, 2017 yılında Rüya isimli diziyle birlikte setlere adım attı. Vatanım Sensin dizisindeki Havva karakteri ile çok konuşulan oyuncunun asıl güçlü çıkışı ise Vuslat dizisindeki Feride karakteri olmuştu.

Devrim Özkan, yeni dizisinde atışma sahneleriyle hayranlarını mest etti! 8

Ramo dizisinde Nehir olarak da hayranlarının beğenisini kazanan oyuncu, şimdi de Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Songül’ü olarak izleyicilerle buluşmaya başladı.

Devrim Özkan’ın birbiri ardına farklı rollerle farklı kişilikleri sergilemesi oyunculuğunu da bir hayli geliştirmesine vesile oldu. Ertan Saban gibi usta bir ismin karşısında gayet iyi rol yapan Devrim Özkan, ilk bölüm sonrasında hayranlarından geçerli not aldı.

Hayranları Ertan Saban ile Devrim Özkan buluşmasını da etkileyici ve başarılı olarak yorumladı. Dizinin en çok sevilen sahneleri ise Sadi Payaslı ile Songül’ün atışma görüntüleri oldu.

Devrim Özkan, yeni dizisinde atışma sahneleriyle hayranlarını mest etti! 9

Sosyal medyada bu atışmalar paylaşılırken izleyiciler ise, “Ertan Saban ve Devrim Özkan güzel gidiyor. Biraz daha didişin de izlenmesi daha keyifli olsun” diye yorumlar paylaştı.

Hikayenin ilerleyen dönemlerinde Sadi ile Songül arasında bir aşkın yaşanması da bekleniyor. Bu durumda Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin çok daha fazla öne çıkacağını ve sosyal medyanın bu çifti konuşacağını söyleyebiliriz.