Ana sayfa Dizi Haberleri Devrim Özkan’a bravo, Arka Sokaklar dizisine tek başına rakip oldu!

Devrim Özkan’a bravo, Arka Sokaklar dizisine tek başına rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül isimli polis karakterini canlandıran Devrim Özkan’a gösterilen ilgi son haftalarda katlanarak arttı. Dizide Ertan Saban ile birlikte çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncunun sempatikliği, izleyicileri etkileyince sosyal medyada da yapılan paylaşımlar bir hayli arttı.

Devrim Özkan, kariyerinde daha önce önemli rollerde yer aldığı ve yine hayranları tarafından sosyal medya üzerinden çok destek gördü. Ancak bu sefer ki biraz daha farklı. Çünkü canlandırdığı Songül karakterine o kadar yakıştı ki, dizinin başarısında oyuncunun rolünü sevmesinin de etkisi büyük. Songül bir polis karakteri ve izleyicilerin onu çok sevmesi de bu mesleğe yönelik olumlu algıların artmasını sağlıyor.

Devrim Özkan'a bravo, Arka Sokaklar dizisine tek başına rakip oldu! 8

17. sezona dayanan Arka Sokaklar dizisi de yıllardır ekranlarda başarılı polislerin temsilcisi gibi bir algı oluşturdu. Şevket Çoruh’un Mesut karakteri ile yarattığı muazzam etkinin ardından, bu sezon ekranlarda olmayacağını duyurması büyük bir kayıp olarak gözüküyor. Ancak; Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimler rollerine devam edecek.

Arka Sokaklar dizisindeki başarılı ve toplumda sevilen karakterlerin bir benzerini Devrim Özkan’ın Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yeni dizide de sergilemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Arka Sokaklar’ın yıllardır oluşturduğu etkinin bir benzerini kısa bir sürede ortaya koymak Songül karakterinin izleyicilere çok sıcak gelmesinde ve Devrim Özkan’ın da bu karakteri ortaya koyarken çok benimsemesinde yatıyor.

Devrim Özkan'a bravo, Arka Sokaklar dizisine tek başına rakip oldu! 9

Ertan Saban gibi başarılı bir karakter oyuncusu karşısında sırıtmayan ve rolüyle ekran başındaki izleyicileri kimi zaman eğlendiren, kimi zaman ise duygulandıran bir Devrim Özkan görüyoruz.

Oyuncu bu başarısıyla da genç meslektaşları arasında sosyal medyada daha çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Sosyal medyada oyuncunun izleyicilerin çok beğendiği sahnelerinin sıklıkla paylaşılması da karakterin ne kadar çok benimsendiğini anlatıyor.