Ana sayfa Dizi Haberleri Devrim Özkan’a duyulan sempati, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle katlanarak arttı!

Devrim Özkan’a duyulan sempati, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle katlanarak arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde, Songül karakterini canlandıran Devrim Özkan, kariyerinin en güzel günlerini yaşıyor. Ertan Saban ile Devrim Özkan’ın çok iyi bir dizi çifti olması, sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir konu.

2017 yılında Rüya isimli diziyle başladığı kariyerinde; Vatanım Sensin, Vuslat, Ramo dizileri ile öne çıkan Devrim Özkan, ayrıca Ex Aşkım ve Mevlana isimli dijital dizilerin kadrosunda da yer aldı. Oyuncu, popülerlik noktasında ise kariyerinin en güzel günlerini Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile yaşıyor.

Oyuncunun dizideki doğaçlama sahnelerini, mimiklerini ve ses tonunu kullanış şeklini çok beğenen hayranları, Devrim Özkan’a olan sempatilerinin bu karakterden sonra daha da çok arttığını belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Devrim Özkan'a duyulan sempati, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle katlanarak arttı! 8

Devrim Özkan’ın Ertan Saban ile çok iyi bir dizi çifti olmasının yanı sıra, hikayenin dram kadar eğlence ve durum komedisi hallerinin de olması izleyicilerin sıkılmadan izlemesini sağlayan nedenler oldu.

Devrim Özkan’ın da bu süreçte hayran sayısının katlanarak arttığını, yurt dışındaki dizi hayranları tarafından daha çok fark edildiğini ve tecrübe birikiminin de faydasını ekrana yansıttığını söylemek gerekiyor.

Devrim Özkan'a duyulan sempati, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle katlanarak arttı! 9

Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Devrim Özkan, küçüklüğünden beri ‘Kızıldereliler’ ve ‘klozet’ kelimelerini söyleyememesi ile de dikkat çekti. Oyuncu hayranının sorusunu okurken bile bu iki kelimeyi söylemeye çok zorlandı.

Devrim Özkan, “Bence bu sorunun cevabı çok belli” diyerek yine sempatikliğini sergilediği bir program ile ilgi çekti.

Popüler olduktan sonra özel hayatına daha çok dikkat ettiğini ve kontrollü olmak gerektiğini belirten oyuncu, aynı kişi olarak kalmaya çaba harcadığını da anlattı.