Ana sayfa Dizi Haberleri Devrim Saltoğlu, Star TV’nin final yapan dizisinden TRT1’in iddialı dizisine geçti!

Devrim Saltoğlu, Star TV’nin final yapan dizisinden TRT1’in iddialı dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Kıbrıs’ı anlatan çok özel bir yapım yakında izleyicilerle buluşacak. TMC Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılmakta olan Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi ile ilgili bir süredir bilgiler geliyor… Dizi büyük merak uyandırdı…

TV100’den Birsen Altuntaş, Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Rauf Denktaş’a hayat verecek olan ismin Devrim Saltoğlu olduğunu duyurdu… Saltoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Rauf Denktaş olarak ekranda farkını hissettirecek. Oyuncunun merhum Denktaş’a benzerliği de dikkatleri çekecek.

İzleyiciler Devrim Saltoğlu’nun en son Star TV’nin final yapan Güvercin dizisinden hatırlıyor. Celil karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile beğeni toplamıştı. 2001 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Saltoğlu, Asmalı Konak isimli dizideki Seyhan Karadağlı karakteri ile akıllara yazılmıştı. Sıla dizisinde Cihan olarak da ekranda boy gösteren ünlü oyuncu, Cennet’in Gözyaşları isimli sevilen dizide de Kaya Demiröz karakterini canlandırmıştı.

Devrim Saltoğlu, Star TV'nin final yapan dizisinden TRT1'in iddialı dizisine geçti! 1

Kıbrıs Ada Kışı dizisi, TRT1 ekranında yayınlanacak. Çok iddialı bir yapım ve güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Saltoğlu dışında; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay dizinin şimdilik belli olan kadrosundaki isimler…

Kıbrıs Türklerinin yaşadığı acıların yeniden hatırlatılacağı Kıbrıs Ada Kışı dizisinde hikaye 1964 yılında başlayacak ve 1974 yılında Türkiye’nin düzenlediği Barış operasyonu ile de son bulacak.