Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın, umudunu yitirdiği anda gerçek aşkı buldu!

Didem Balçın, umudunu yitirdiği anda gerçek aşkı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından, Kuruluş Osman’da da yer alan Didem Balçın,Selcan Hatun karakteri ile ekranda adını konuşturuyor. Oyuncu başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Tiyatro sahnelerinin de vazgeçilmez isimlerinden olan Didem Balçın, Mart ayında nişan yapmıştı. Can Aydın ile virüs sonrasında evlenmeyi planlayan oyuncu, ani bir kararla geçtiğimiz gün nikah kıydı.

Aşktan vazgeçtiği ve umudunu yitirdiği bir anda Can Aydın ile tanıştıklarını belirten oyuncu, Ayşe Arman’ın sorularını yanıtladı. armanayse.com sitesinde yayınlanan röportajda Didem Balçın’ın aşk ile ilgili şu sözleri dikkat çekti:

“Her şeyden önce aşk istiyordum! Hem aşık olacaksın hem karşılıklı olacak. Sohbet edebileceksin, sıkılmayacaksın hiç. Üstüne, ailen sevecek, arkadaşların iyi anlaşacak. İnce düşünceli, daha bakışlarından, gözlerinden ne dediğini anlayan biri olacak… Vazgeçmiştim yani! Umudum kalmamıştı! Ama Allah, yüzüme baktı. Aradığım her şeyi Can’da buldum. Demek ki, asla umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş! Kapılmayın arkadaşlar…”

36 yaşında olduğunu ve evlenmek için geç kaldığını ifade eden oyuncu, eşi ile 1 yıl önce tanıştı. 7 aydır da birlikteler. Evleneceği adam olduğunu da hissetti.

Didem Balçın, umudunu yitirdiği anda gerçek aşkı buldu! 7