Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yeni hamlesini fena eleştirdi!

Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yeni hamlesini fena eleştirdi!

tarafından zk zk

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, bu kez Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in, doğmamış bebekleri için açtığı hesabı eleştirdi.

Oğlu ‘Karan’a 7 aylık hamile olan Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile birlikte karar aldı. Çift doğmamış oğullarına Instagram hesabı açtı. Anne karnındaki Karan’ı daha şimdiden 78 bin kişi takip etmeye başladı. Dahası birbiri ardına onlarca sahte hesap ortaya çıktı.

Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yeni hamlesini fena eleştirdi! 9

Gizem-Hakan Hatipoğlu 4.5 ay önce doğan kızları Lila için hesap açmıştı. Lila’nın takipçi sayısı 75 bin. Alişan ile Buse Varol’un 19 gün önce kollarına aldıkları oğulları Burak için, çiftin hayranları tarafından açılan bir hesap var. Takipçi sayısı 5 bin 600’ü buldu. Demet Akalın ile Okan Kurt da 5 yaşındaki kızları Hira’ya hesap açmıştı. Hira’nın takipçisi 163 bine çıktı.

Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yeni hamlesini fena eleştirdi! 10

Ünlülerin bebekleri için açtıkları Instagram hesabı sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Manken Didem Soydan, henüz doğmamış çocukları için Instagram hesabı açanlara çok sinirlendi.

“BU DÜPEDÜZ RUH HASTALIĞI”
Didem Soydan, “Vay arkadaş mana bulacağım ama evlat sahibi olmadık, risk alamıyorum. Ama bu düpedüz ruh hastalığı” ifadelerini paylaştı. (Posta)

Didem Soydan, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yeni hamlesini fena eleştirdi! 11