Ana sayfa Dizi Haberleri Diğer partnerler alınmasın! Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev’deki partneri Erdal Beşikçioğlu için bakın ne dedi?

Diğer partnerler alınmasın! Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev’deki partneri Erdal Beşikçioğlu için bakın ne dedi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin iddialı projesi Kağıt Ev’in çekimleri bir süre önce başlamıştı. 19 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde, oyunculuklarıyla beğeni toplayan Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu var. Dizidi evli ve çocuklu bir çifti oynayacaklar.

Merakla beklenen dizinin yayınlanan fragmanları da hikayesi ile olduğu kadar, oyunculukları ile de dizinin çok konuşulacağını şimdiden göstermekte.

Başarılı performanslarıyla güçlü bir ekran birlikteliği oluşturan Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun dizi için meraklı bekleyiş başladı.

Bu arada dizinin setinden bir kareyi instagram sayfasından paylaşan Nur Fettahoğlu’nun fotoğrafa düştüğü not ise dikkatlerden kaçmadı.

Fettahoğlu, ilk kez bir projede birlikte rol aldığı Erdal Beşikçioğlu için “En cool partner” yorumunu yaptı. Ayrıca bu yorumun altına bir de ‘subliminal mesaj içerir!” notunu da ekledi.

İşte iki oyuncunun rol aldıkları dizinin setinde kamera arkasından o kare:

Diğer partnerler alınmasın! Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev'deki partneri Erdal Beşikçioğlu için bakın ne dedi? 9

Diziyle ilgili detaylar ise şöyle:

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, pazartesi günleri izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, 19 Nisan Pazartesi günü Star’da. Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Dizinin pazartesi rekabetinde nasıl sonuçlar elde edeceği merakla bekleniyor. Sefirin Kızı’nın yerine getirilen Kağıt Ev, 19 Nisan’da başlarken, Sefirin Kızı ise artık Salı akşamları ekrana gelecek ve 4 bölüm sonra da final yapacak. Peki Kağıt Ev dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte bomba gibi başlayacak olan diziden detaylar: Fırtına ailesi; üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürmektedir; ta ki tek bir yanlış anlaşılmanın yol açacağı trajediye kadar.

Diğer partnerler alınmasın! Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev'deki partneri Erdal Beşikçioğlu için bakın ne dedi? 10

Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre’nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur.

Diğer partnerler alınmasın! Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev'deki partneri Erdal Beşikçioğlu için bakın ne dedi? 11

Babasının, ailenin emektarı Gülsüm’ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre’nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre’nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından bihaberdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma, İnci’nin ölümüyle son bulur.

Çaresizce kızını arayan Gülsüm’ün yardım isteyeceği tek yer Fırtına ailesi iken, İnci’yi çaresizce arayan bir kişi daha vardır. İnci’nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi’nin büyük çocukları Mert.

Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.

İşte Kağıt Ev dizisinin ilk bölüm fragmanı: