Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in Kal filminde heyecanı yükselten görüntüler!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in Kal filminde heyecanı yükselten görüntüler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Önce BluTV’nin Yarım Kalan Aşklar isimli dizisinde bir araya gelmişti Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz. İlk olarak 2015 yılında çekilen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte rol almışlardı.

Hayranları, iki oyuncuyu yeniden birlikte görmek için sosyal medyadan ısrarla mesajlar gönderiyorlardı! Sonunda Yarım Kalan Aşklar dizisi ile bu istekleri gerçekleşmişti! 2020 yılında çekilen BluTV dizisinde, daha deneyimli iki oyuncu olarak partnerlikleriyle de beğeni topladılar yeniden.

İkilinin hayranlarını heyecanlandıran bir başka gelişme de hemen ardından geldi! Birlikte rol alacakları yeni bir projeleri daha olduğunun ortaya çıkmasıyla meraklı bekleyiş de başlamıştı. OGM Pictures imzalı filmin ismi önce Gidenler olarak lanse edilmişti, ancak ilk tanıtımla birlikte Kal ismini aldığı da öğrenildi.

Netflix için çekilen Kal filminin geçtiğimiz günlerde bir tanıtımı yayınlanmıştı. Görüntüleri izleyenler, merakla diziyi beklerken, 11 Kasım’da yayınlanacağı da öğrenilmişti.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in Kal filminde heyecanı yükselten görüntüler! 7

Filmle ilgili heyecanı arttıran yeni gelişme ile birlikte heyecan da giderek artıyor! İki oyuncunun hayranları sosyal medyada sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar.

Dizinin ikinci tanıtımıyla birlikte, 11 Kasım için geri sayım da başlamış oldu! Netflix abonelerinin yerli yapımlara gösterdikleri ilgi artarken, Kal filmi için de Top 10 listesine girme ihtimali yüksek görülüyor…

Kal filminin kadrosu da sağlam! Dolunay Soysert, Şükran Ovalı, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci de filmin öne çıkan isimlerinden…

Konusu kısaca şöyle: Kız arkadaşı tarafından aniden terk edilen Semih, hayatına devam etmek için umutsuzca çabalarken geçmişle yüzleşmeye başlar. Aşk ve ayrılık hakkında “biraz garip” bir hikâye.

İşte yeni tanıtım…