Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Engin Günaydın gitti, Fatih Artman ile Leyla Feray yerlerine geldi!

Dilan Çiçek Deniz ve Engin Günaydın gitti, Fatih Artman ile Leyla Feray yerlerine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisinde Harun karakterine hayat veren ve kısa sürede ünlenen Fatih Artman, şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde Çınar karakterine hayat veriyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, kariyerinde güçlü bir pozisyona geldi…

Dizilerin aranılan isimlerinden olan Artman, sinema filmleriyle de dikkat çekiyordu. Şimdi ise Türkiye’nin en önemli bankalarından Garanti Bankası’nın yüzü oluyor… Fatih Artman, önemli bir anlaşmaya imzayı attı. Hatırlanacağı üzere daha önce Garanti Bankası reklamlarında Engin Günaydın ile Dilan Çiçek Deniz uzun bir süre birlikte rol almıştı.

Anlaşılan yeni dönemde daha genç bir erkek oyuncu üzerinde karar kılınmış… Dilan Çiçek Deniz’in yerine de bankanın reklamlarında hangi ünlü kadın oyuncunun rol alacağı da belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, piyango Leyla Feray’a vurdu.

Fatih Artman ile Leyla Feray, bankanın bundan sonraki reklam filmlerinde yüzü olacak. Güzelliği ve yeteğiyle dikkatleri çeken Leyla Feray, Fatih Artman’ın nişanlısı rolüyle reklam dünyasına adımını atıyor.

Bu arada Leyla Feray’ın birlikte olduğu Serhat Teoman’ın da Menajerimi Ara dizisinde Fatih Artman ile birlikte rol almakta olduğunu hatırlatalım.