Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz yeni projesinde ters köşe yapacak!

Dilan Çiçek Deniz yeni projesinde ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılından bu yana projelerde yer alan Dilan Çiçek Deniz, Güneşin Kızları dizisindeki Elif karakteri ile dikkat çekmişti. Sonrasında Tatlı Küçük Yalancılar ve Bodrum Masalı ile taktir toplayan oyuncu, son yıllara ise önemli projeler sığdırdı.

Çukur dizisinde Sena karakteri ile öne çıkan oyuncu, Alev Alev dizisinde de Rüya olarak hayranlarının beğenisini kazandı. Dijital dizi Yarım Kalan Aşklar’da da iyi performans sergileyen oyuncu, ayrıca Yarına Tek Bilet isimli sinema filmi ile de gündemde yer aldı.

Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev dizisi final yaptıktan sonra bir süre dinlenme fırsatı buldu. Oyuncu kendisine gelen teklifler arasında ise yeni bir sinema filmini kabul etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Aniden isimli filmde başrolde yer alacak. Bağımsız bir film olarak öne çıkan Aniden filminin yönetmenliğini Melisa Özer yapıyor.

Defne Kayalar ve Öner Erkan ile partner olan Dilan Çiçek Deniz, yakında çekimlerde yer alacak. Şebnem karakterine hayat verecek olan oyuncunun yeni rolü merakla bekleniyor.

Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan projede Dilan Çiçek Deniz’in hayranlarını şaşırtacak bir rolde yer alacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.