Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in annesine olan benzerliğine bakar mısınız?

Dilan Çiçek Deniz’in annesine olan benzerliğine bakar mısınız?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelmişti Dilan Çiçek Deniz. Sonrasında iki dijital projede yer aldı. Hayranlarının uzun süredir partner olması için sosyal medyadan destek yağdırdığı Burak Deniz ile birlikte rol aldı oyuncu.

Dilan Çiçek Deniz, BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisi ve Netflix için çekilen Gidenler isimli filmde Burak Deniz ile kamera karşısına geçti. Şu sıralarda ise yeniden ekrana döneceği dizisi için imaj tazeledi.

Gidenler filminde saçlarını sarıya boyatan oyuncu, kısa bir süre önce yine eski rengine dönerek Kusursuz Kiracı isimli yeni dizisi öncesinde imajını da değiştirdi.

Modellikten oyunculuğa geçen ve beğeni ile izlenen Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ile başrolde bu kez. Diziyle ilgili bir tüyo vermemek için çabalayan oyuncunun, Kusursuz Kiracı’da Mona isimli bir karaktere hayat vereceği biliniyor.

Çekimleri başlayan dizi öncesinde hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak Serkay Tütüncü ile çekimlerden bir pozunu da paylaşmıştı oyuncu.

Bu arada sosyal medyada yaptığı son paylaşım ise özellikle büyük dikkat çekti. Dilan Çiçek Deniz, duygusal bir mesaj ile anne ve babasının gençlik pozlarını yayınladı…

Dilan Çiçek Deniz'in annesine olan benzerliğine bakar mısınız? 9

Birbirlerini çok sevdikleri anlaşılan anne ve babasının fotoğraflarına “Dünyanın en cool anne ve babasına sahip olduğum için ve epey duygusal olduğum için annem ve babamın ben doğmadan önceki fotoğraflarını paylaşmak istedim. Anne, baba size sormadan bu fotoğrafları paylaştığım için hiç üzgün değilim çünkü harikasınız ve en sevdiğim insanlarsınız. Şerefe be size…” notunu düştü oyuncu…

Dilan Çiçek Deniz'in annesine olan benzerliğine bakar mısınız? 10

Dilan Çiçek Deniz’in annesine ne kadar çok benzediği de fotoğraflarla ortaya çıktı. Tıpkı uzun boyunu, zarafetini, saçlarını, yüz şeklini annesinden aldığı da görülmekte. Gözlüklü pozlarına bakınca Dilan Çiçek Deniz’in annesine olan benzerliği daha da ortaya çıkıyor.

 

Dilan Çiçek Deniz'in annesine olan benzerliğine bakar mısınız? 11