Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in çocukluk fotoğraflarını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!..

Dilan Çiçek Deniz’in çocukluk fotoğraflarını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  En son rol aldığı Alev Alev dizisinden bu yana herhangi bir projede yer almayan Dilan Çiçek Deniz, Netflix için çekilecek yeni bir film projesinde Burak Deniz’le baş rolü paylaşacak.

Yeni rolü için imajını değiştiren ve saçlarının rengini açan güzel oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif. Sık sık paylaşımlar yapan oyuncunun en son paylaştığı küçüklük fotoğrafları hayranlarını şaşırttı.

Fotoğraflarda Dilan Çiçek Deniz’in sevimliliği hayranlarını mest ederken oyuncunun hiç değişmediği de gözlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz'in çocukluk fotoğraflarını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!.. 9

Fotoğraflarda güzel oyuncunun küçükken de objektiflere poz vermeyi çok sevdiği gözlerden kaçmadı. Çocukluk fotoğraflarını instagram hesabından art arda paylaşan Dilan Çiçek Deniz’in küçüklük fotoğraflarını gören hayranları, ‘Hiç değişmemiş’ demekten kendisini alamadı.

Dilan Çiçek Deniz'in çocukluk fotoğraflarını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!.. 10

Geçtiğimiz yıl, izlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson’dan evlilik teklifi alan ve ‘Evet’ yanıtını veren oyuncu özel hayatında ve iş hayatında hareketli günler geçiriyor.

Dilan Çiçek Deniz'in çocukluk fotoğraflarını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!.. 11

Yeni projesi için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz, Ozan Açıktan’ın yöneteceği Gidenler isimli filmde Burak Deniz ile baş rolü paylaşacak.

Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de baş rolü paylaşan iki ünlü oyuncunun yeniden bir projede birlikte yer alacak olması hayranlarını da mutlu etti.