Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi belli oldu!

Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Alev Alev isimli dizinin finalinden sonra kendisine gelen projeleri değerlendirdi. Birçok proje okuyan oyuncudan dizi bekleyen hayranlarının bir süre daha beklemesi gerekecek.

Dilan Çiçek Deniz, gelen projeler arasında Ozan Açıktan’ın yöneteceği Gidenler isimli sinema filminde yer almaya karar verdi. Oyuncu, Netflix için çekilecek olan projede yer alarak 2022 sezonuna film ile başlangıç yapacak. Çekimlerin Ocak veya Şubat aylarında başlaması bekleniyor.

Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve hem dizilerde hem de sinema filmlerinde önemli tecrübeler biriktirdi.

Balayı, Aşk Tekerrürü Sever, Yarına Tek Bilet gibi sinema filmlerinde gördüğümüz oyuncu, dizilerde de üst üste önemli projelerde kendini gösterdi.

Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Elif karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde ise Ebru karakterine hayat verdi. Bodrum Masalı’nda Su Ergüvan olarak izlediğimiz oyuncu, Çukur dizisindeki Sena karakteriyle de büyük çıkışa imzasını attı.

Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizinin yanı sıra oyuncu Alev Alev ile de Show TV ekranında geçen sezon yeteneklerini sergilemişti.