Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Telkök gaf yaptı, Berkay Hardal eşini uyardı!

Dilan Telkök gaf yaptı, Berkay Hardal eşini uyardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Berkay Hardal ile Dilan Telkök, son dönemde youtube’da yayınladıkları videolarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. İkili, neşeli ve hayattan keyif aldıkları anları takipçilerinin beğenisine sunuyor. Zaman zaman yarışmalar yapan, hayatları hakkında bilgiler veren ikili, mutlu hayatlarına takipçilerini de ortak etti.

Berkay Hardal -Dilan Telkök çifti, yeni bir video daha paylaştı ve bu sefer de hayranlarının haklarındaki varsayımların doğru olup olmadığına yönelik bilgiler verdi.

Dilan Telkök’ün makyajsız gün içinde daha rahat ettiğini düşünen hayranları doğru bildi. Oyuncu bu varsayımı doğrularken Berkay Hardal ise, “Yapma diyorum sana, makyajsız daha güzelsin” diyerek eşine iltifatta bulundu.

Berkay Hardal’ın çok cesaretli olduğu konusundaki varyasımın da doğru olduğu videoda ortaya çıktı.Dilan Telkök, eşinin çoraplarını evin her yerine atmasından da rahatsız olduğunu belirtti ve bu düşünceye sahip olan hayranların da doğru bir tahmin yaptıklarını belirtti.

Dilan Telkök, eşinin terliği çorap ile giymesini de eleştirirken Berkay Hardal ise bu konuda düştüğü komik durumun hikayesini hayranları ile paylaştı. Berkay Hardal’ın çoraplarının meşhur olduğu da böylelikle ortaya çıktı.

Bacak kıllarını kısalttığı da ortaya çıkan Berkay Hardal’a Dilan Telkök’ün sözü ile şaşkınlık yarattı. Telkök, “Kılların bu boyda kalsa çok güzel olurmuş. Bu boy çok güzel. Ben kısa kıl sevmem, o ne öyle bacakları ağda yapılmış gibi, karı gibi” dedi.

Berkay Hardal ise “Şimdi bir gaf yapma, karı gibi dedin.Bizi 12 yerden linçleteceksin” diye konuştu. Hardal’ın son dönemde 2 kilo verdiği ama göbeğinden kurtulamadığı da Dilan Telkök’ün sözleri ile anlaşıldı.

İşte çiftin keyifli anları: