Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın evlilik kararının iç yüzü ortaya çıktı!

Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın evlilik kararının iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berkal Hardal ile Dilan Telkök neden hemen evlendi? İşte yanıtı! Güvercin dizisinde Betül karakterine hayat veren oyuncu Dilan Telkök, en son Kardeş Çocukları dizisinde Savaş karakteri ile izlediğimiz Berkay Hardal ile 2019 yılının Ekim ayında önce nişanlandı, ardından da evlenerek hayatlarını birleştirdi.

İki ünlü ismin kısa bir süre içerisinde evlenmesi hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı.Hatta ortaya Dilan Telkök’ün hamile olduğu yönünde iddialar da atılmıştı.Ancak bu iddianın doğru olmadığı da ortaya çıktı.

Dilan Telkök’ün youtube kanalında eşi Berkay Hardal ile Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki evlerinde yaptıkları soru-cevap videosu büyük ilgi gördü. Telkök, takipçilerinden gelen soruları sordu hem eşi hem de kendisi yanıt verdi.

Bu sorulardan birisi de evlenme süreçlerinin çok hızlı gelişmesiydi.Berkay Hardal, evlenmenin planları arasında bulunduğu bir dönemde olduğunu belirterek, “Evli bir adam olmak istedim, evini bilen bir adam olmak istedim. Aileme bağlı bir insanım, evcimen bir insanım. Dilan ile niye düşündüm? Çünkü Dilan, benim gördüğüm bulunduğum çevrelerde gördüğüm kadınlardan daha farklıydı. Bunu nasıl kelimelere dökeceğimi bilemiyorum” diye konuştu.

Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın evlilik kararının iç yüzü ortaya çıktı! 7

Dilan Telkök ise “Bir sürü şey bir araya denk geldi. Benim işimin gereği Antep’e gitmem gerekiyordu. Onlar da birçok zorluk yaşatacaktı. Yüzük takmak istedi Berkay. Ben de ‘madem yüzük takıyoruz, evlenelim gitsin’ dedim. Düğün muhabbetleri sıkıntı oldu. Bir de o hissiyat ile gelen bir şey. Hissettiğin zaman yapmak istiyorsun” açıklamasını yaptı.

Berkay Hardal, evlenmek için gerekli belgeleri hazırlayabilmek için sabah erken kalkıp bu işleri halletmek gerektiğini,o dönemde geç yattığı için kalkmakta zorlandığını ve eşinin de kapısına dayanıp kendisini zorlayarak belge işlerini çözdürdüğünü de gülümseyerek anlattı.

Videodan iki ünlü oyuncunun keyifli hallerini izleyebilirsiniz: