Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilara Aksüyek’in çok içine sinen yeni bir projesi var!

Dilara Aksüyek’in çok içine sinen yeni bir projesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Dilara Aksüyek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi çıkışlı isimler arasında bulunuyor. 2012 yılından bu yana projelerde gördüğümüz oyuncu, bugüne kadar farklı karakterleri canlandırdı.

Merhamet dizisindeki Sadiye karakteriyle büyük dikkat çeken oyuncu, Adı Mutluluk dizisinde ise Dolunay olarak iyi bir çıkış yaptı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruze Sultan olarak izlediğimiz oyuncu, İstanbullu Gelin’deki İpek Boran olarak ise geniş kitleler tarafından tanındı.

Arıza dizisinin ardından yaz döneminde Baş Belası ile atv ekranında yer alan Dilara Aksüyek son dönemde birbiri ardına projelerde yer aldı. Çeşitli dijital işlerde de gördüğümüz oyuncu, şimdi yeni bir projesi olduğunu söyledi.

Dilara Aksüyek, “Çok istediğim, çok içime sinen bir şey var. Yeni bir proje” diye konuştu. Projesi hakkında fazla detay vermek istemeyen oyuncu, magazin gündeminde de yer alan taciz skandalı ile ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini de söyledi.