Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner, 21 Mart Terazi Dolunayının hayatımıza etkisini anlattı!

Dinçer Güner, 21 Mart Terazi Dolunayının hayatımıza etkisini anlattı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında yaptığı açıklamalarla, yorumlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 21 Mart Terazi burcunda şironyen dolunay hakkında bir video paylaşan Dinçer Güner önemli detaylar sundu.

Takipçilerine burçlarla ilgili farklı konularda bilgi vermekte olan Dinçer Güner, “Dolunay TERAZİ burcunda meydana geleceğinden dolayı, Terazi burcunun sembolize etmiş olduğu her türlü sürekli hem bireysel olarak hem de global anlamda gündemde olacağına işaret etmektedir” açıklamasını yaptı.

Dinçer Güner’in açıklamalarının detayı şöyle:

“Terazi burcu astrolojide şunlarla sembolize edilir; Adalet, İlişkiler, her türlü estetik düzen, güzellikle ilgili konular, her türlü ortaklıklar, iş anlaşmaları, birliktelikler, moda ve Sanata dair her türlü konu, diplomasi, kararsızlık, aşırı kibarlık, arabulucular, hakemler, yargıçlar, karşıtlıkların uyumu, güzel sanatlar, avukatlar, savcılar, çöpçatanlık, evlilik, trendler, müzisyenler, her türlü dengeye işaret eden konular, sağlık olarak, üreme organları, böbrekler, bel bölgesini sembolize eder.

Terazi burcu Politik (Mundane) Astrolojiye göre ise; siyasi ve ulusal ittifaklar, hukuk sistemi, adalet, evlendirme daireleri, kozmetik sektörü, estetisyenler, uluslar arası barış –anlaşma ve anlaşmazlıklar, hakemler, moda endüstrisi, modacılar, müzisyenler, tekstil sektörünü sembolize eder.

Demek oluyor ki, tamda bu dönemlerde yaşamınızın kalitesi veya gidişatına göre bu sembolikler güçlü bir şekilde yaşamınızda yer almaya başlayacak demektir. Bunu açıklamak gerekir ise biraz; hak ve adalet arayışınız bu dönemde daha da artabilir, haksızlıklar, adaletsizlikler daha çok gözünüze batabilir ve daha tepkili olabilirsiniz bu süreçte.
İlişkiler konusu sık sık masaya yatırılır, yaşamınızda yeni bir ilişkinin başlayacağı bir döneme girebilirsiniz veya mevcut ilişkinizin sağlamlığı, ilişkinin gidişatını çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. Olası ilişkilerinizde veya evliliklerinizde göz ardı ettiğiniz her türlü sorun çözülmek üzere (İyi veya kötü) masaya yatırılır. Veya evlilik hazırlıkları içinde olabilirsiniz veya evlilik teklifi alabilirsiniz. Yalnız evlilikle ilgili konuları en azından 31 Mart sonra bir zamana bırakmakta fayda var, Merkür’ün geri gidişinin bitişini.

Tamda bu dönemde, kendinizi güzelleştirmek için bıçak altına yatabilir, estetikle ilgili konulara daha eğilimli olabilirsiniz. İlla direk bir eyleme geçilmese bile, zihninizden bu konuyu tartabilirsiniz. Kendinizde yeni bir imaj verebilir, burun, kaş, göğüs estetiğine ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilirsiniz.

Eğer ki moda alanında bir işe atılmayı düşünüyorsanız (Satışı olabilir, işletmesi olabilir, ticareti olabilir, eğitimi olabilir) Dolunay bu konuları da destekleyici bir şekilde çalışacaktı, 16 Nisandan sonra girişimlerde bulunabilirsiniz.. Ya da sanata olan eğiliminiz artabilir, yetenekleriniz ortaya çıkabilir veya var olan yeteneklerinizi daha çok parlatabileceğiniz alanlarla karşılaşabilirsiniz.

Keza ortaklıklar kurulabilir bu dönemde, ya da mevut ortağınızla iş ilişkilerinizi bir gözden geçirmeniz gerekebilir, ortağınızla aranızda güven ve adalet konuları testten geçebilir bu süreçte. İyi gitmeyen ortaklıklarda ayrılık rüzgarları esebilir.
Karar mekanizmamız çok etkili bir şekilde çalışmayabilir, kararsızlığımız yüzünden zor duruma düşebiliriz.

Sanatla ilgili, yaratıcılıkla ilgili herhangi bir eğitime, kursa başlamak içinde harika bir zamandır. Fakat Merkür Retro olduğu için, eğitimi nereden ve nasıl alacağınıza dair kararları dikkatli almanız gerekmektedir.

Çevrenizden kişiler sizler için çöpçatanlık yapabilir veya siz arkadaşlarınızı özel anlamda bir şeyler olması birileri tanıştırabilirsiniz.

Sağlık olarak ise, bu Dolunay döneminde, böbreklerde taş , kum sorunları meydana gelebilir, ülsere dikkat edilmesi, bel bölgesi hassastır, bel fıtığı şikayetleri artabilir, ağır kaldırmamaya, belinizi zorlamamaya dikkat edilmesinde yarar vardır. Keza üreme organları içinde geçerli bu söylediklerim.
Şiron astreoidi popüler anlamı ile “ Yaralı Şifacı” demektir. Şiron bizim en derin yaralarımız ve bu yaraları iyileştirmek için verdiğimiz mücadeleyi anlatır. Şiron’un olduğu noktada her şekilde bir yara alma hali ve akabinde bu yarayı iyileştirmek için verdiğimiz mücadeleyi anlatır.”