Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner: Güneş Koç burcunda 6 aylık kaderimiz yazılıyor!

Dinçer Güner: Güneş Koç burcunda 6 aylık kaderimiz yazılıyor!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, 20 Mart Çarşamba günü Güneş’in Koç burcuna geçiş yapacağını ve bu durumun tüm dünyada kutlanan bir gün olduğunu belirtti. “Dünya Astroloji Günü”nde Güneş’in Koç burcuna geçmesinin önemli yanı 6 ayılk kaderimizin bu dömede yazılması… Youtube kanalında takipçilerine önemli bilgiler vermeye devam eden Dinçer Güner, bu gelişmenin çok önemli olduğunu ve yeni başlangıçlar yapabilecek gücü kendimizde bulacağımız belirtiyor. Dinçer Güner, “Hayatımızda toprağa tohum ekme zamanı! Plan yapın, hedef belirleyin” diyerek bugünün önemine işaret etmekte.

Dinçer Güner’in 20 Mart Çarşamba günü gerçekleşen bu konuyla ilgili detaylı ifadelerini videoda bulabilirsiniz. Güner ayrıca aşağıdaki bilgileri de tüm takipçilerinin dikkatine sunuyor:

“Güneş Koç burcunda tam bir ay kalacak ve bu dönemde daha önce yapmadıklarınızı yapma zamanı. Bu dönem daha atılgan, motive, cesaretli, gözü pek eee biraz sabırsız ve azıcıkta kendimizi düşünerek hareket edeceğiz. Tamda baharın başlaması ile birlikte, bahar temizliği yaparak fiziksel-maddi-manevi gereksiz yüklerden kurtulmanın tam zamanı! Bu süreçte sadece kendinizi değil, etrafınızdaki diğer insanları da çok rahat bir şekilde motive edebilir, harekete geçirebilirsiniz.

Bu dönem gözü pek, korkusuz ve savaşmaktan yeri geldiğinde kavga etmekten hiç çekinmeyeceğiz, elimizi rahatlıkla taşın altına sokabileceğiz. Bir durun düşünün, şu dönem hayatınızda ne olmasını istiyorsunuz, neyi arzu ediyorsunuz. Hedefinizi belirleyin ve harekete geçin! Tabii bu dönem biraz daha dürtüsel davranacağız, yenilikler bizi heyecanlandıracaktır. Dikkat edilmesi gereken mesele maymun iştahlılık olacaktır.

Bu maymun iştahlılıkla başlatılan işlerin yarım kalma riski var, işte buna çok dikkat! Alelade, plansız ve programsız harekete geçmesin sakın! Ölçün tartın tabii Koç enerjisi ile yapabilirseniz ? Adeta bir çocuk edasıyla, bir şeyler yolunda gitmediğinde de tutturmayın, saldırgan ve öfke dolu olmayın arkadaşlar. Daha cesaretle ileri gitmeyi hedefleyerek girişimci yanınızı daha rahat ortaya koyabilirsiniz.

Koç ateş enerjisini yansıtan öncü nitelikte bir burç olduğu için siz de enerjik, hevesli, dayanıklı ve daha mücadeleci olursunuz. Spor yapmak, hızlı düşünmek ve harekete geçmek, risk alabilmek, dürüstçe düşündüklerinizi söylemek, yaratıcı fikirleri hayata geçirmek için hevesli olursunuz. Öfkeli bencilce tavırlardan, trafikte hızdan, kesik ve çarpmalardan bu dönem de korunmak gerekebilir.

Bu enerjiler oldukça iddiacı, maceraya açık, abartılı ve laf dinlemez kişileri etrafınıza çekebilir, sakin olmalı ve işbirliği yapmayı denemeli, egosantrik isteklerden , sivri veya patavatsız laflardan uzak durmalı. Vücutta Baş ve kalça, bacaklar gibi bölgelere dikkat etmeli, aşırı hareketten kas tutulması, ağrısı , lif kopması gibi rahatsızlıklar baş gösterebilir. Yanma kesiklerden, keskin aletlerden zarar görülebilir.”