Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den 2019 YENGEÇ BURCU yorumu: Yediklerinize dikkat etmelisiniz!

Dinçer Güner’den 2019 YENGEÇ BURCU yorumu: Yediklerinize dikkat etmelisiniz!

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner, yeni yıl hakkında önemli bilgiler sunmakta… Hem Sosyal medya üzerinden hem de youtube’daki kanalından hayranlarına seslenen Dinçer Güner, 2019 yılı hakkında burçlarla ilgili farklı ve dikkat çekici yorumlar yapmakta.

DİNÇER GÜNER’DEN YENGEÇ BURCU 2019 DETAYLI YORUMU:

Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca iş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağrılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.

Diyet, spor vb. aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç. Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Jüpiter’in bu alana geçişi, sizleri her zamankinden çok daha fazla çalıştıracak, en mükemmel, hatasız işler yapmanız konusunda sizi birazda sınayacaktır. Bunların yanı sıra, sağlıklı beslenmek, hayatınızın kalitesini arttırmak amaçlı profesyonel destekler alabileceğini değerli bir süreç olacaktır. Yine bu süreçte kendi işinizi yapıyorsanız müşteri sayınız artarken, bazılarınız ise kendi işlerini kurmak için fırsatlar yakalayabilecekler. Bir senelik süreçte iş hayatına bakış açınız veya iş yerinizde ki organizasyonel yapıda büyük değişimler meydana gelebilecektir.

Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise ilişkilerinizi düzenleme, ilişkilerle ilgili sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma süreci olacak sizler için. Tam Satürn buradan geçerken başlayan ilişkiler türk kahvesi tadında yavaş pişen, zorlu ama temeli sağlam olabilecektir. Satürn ilişkiler alanında sizi test ederken ilişkileri ve ortaklıkları olanlar eğer temel sağlam değilse ayrılık zilleri çalabilir. Eğer ilişkilerinizde su sızdıran çatlakları görmezden geldiyseniz birden yollarınızı partnerinizle ayırabilir de. Partnerinizin davranışları, hareketleri size çok daha fazla batabilir, onu acımasızca eleştiri oklarınızı saplayabilirsiniz.

İşin güzel tarafı düşmanlarınız kendilerini net bir şekilde gösterecek ama güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız. Özellikle bu dönemde bel ve karın bölgenize çok daha dikkat etmenizde yarar var. Yaşamınızda ki rekabet ve çekişme daha da artacak hazırlıklı olun. Bu arada bu Satürn bu dönemde sizi evlendirir de ve bu dönem yapılan evlilikler uzun ömürlü olur. Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 22 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. Bu tutulma ile birlikte; ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu yeni ay, bir takım sonlanmaları, bitişleri işaret ediyor.

Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular; paranız, bütçeniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklar, gelirleriniz, satış işleri, ürettiğiniz her türlü konu üzerinde olacaktır. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer ki işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bu tutulma ile kendinize yeni teknolojik aletler, telefon, yüksek teknolojik ürünlerde satın alabilirsiniz. Aslında koşullarınız uygun ise, bu tutulma bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir. Yeni gelir kaynakları da yaratabilirsiniz kendinize. 2 Temmuzda 10 Derece Yengeç burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte; kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Bu tutulma sürecinde sorumluluk alacağınız bir diğer önemli alan ise, maddi konularınız olacaktır. Daha çok kazanmak için normalde daha fazla üstleneceğinizden daha fazla sorumluluk üstlenmeniz, daha fazla çalışmanız gerekebilir.