Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den 5 günlük burç yorumları! Güzel haberler peşi sıra geliyor!

Dinçer Güner’den 5 günlük burç yorumları! Güzel haberler peşi sıra geliyor!

tarafından ker_def

Dinçer Güner, youtube kanalında burç yorumlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü astrolog, yeni videosunda önümüzdeki 4 -5 günlük dönemde neler olacağını anlattı. Merkür ile Jüpiter arasındaki etkileşimin önemine işaret eden Dinçer Güner, “Önümüzdeki 5 gün içinde eğitimde, anlaşmalarda ve sözleşmelerde fırsatlar söz konusu. Yeni eğitimlere başlayabilir ve yeni eğitimler alabilirsiniz. Güzel haberler peşi sıra gelebilir” açıklamasında bulundu.

Ticari ve hukuki konularda şanslı günlerin geldiğini anlatan Dinçer Güner, seyahat organizasyonları da yapılabileceğini anlattı. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

Dinçer Güner’in ayrıca aşağıdaki açıklamaları da şöyle:

“Gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zaman. Bu açı etkisi ile fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilir. Bugünlerde konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Aynı anda birden çok konu ile ilgilenmek zorunda kalabiliriz.

Evlilik, evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, seyahat etmek, ticaret yapmak için atılımlarda bulunmak, satış işlemleri için web sitesi açmak, eğitime başlamak, yurtdışı ile ilgili önemli işlemleri halletmek, seyahat planlamak için çok ama çok ideal zamanlar. Ticarette, eğitimde şans var bu hafta. Daha iyi nasıl para kazanacağınıza dair fikirler geliştirebilirsiniz, bu hafta proje haftası arkadaşlar. Fırsat kapılarını açabilecek perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız.

Bilgi dağarcığınızı geliştirebilir ve öğrenme aşkınızı kullanarak eğitimlerden başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bugün pozitif düşünmek, kendinizi bilgi ve becerileriniz konusunda geliştirmek, sevdiğiniz kitapları okumak, ulaşmak istediğiniz bilgilere erişmek, iletişim kurmak istediğiniz kişilere kolaylıkla ulaşmak bakımından oldukça yararlı bir gün. Başarılı iş görüşmeleri yapmak, öğrenci-öğretmen ilişkisinde olumlu bir diyalog, sınavlarda başarı kazanmak, tekliflere olumlu cevap almak, bilginizle başkalarını etkilemek için harika bir fırsat var.”