Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Tanıtımı İzle

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Tanıtımı İzle

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul bu sezon boyunca yani 5. sezonunda da izleyicilerin beklediği gibi aynı formatta ilerleyecek. Dizinin 122. bölümü TRT1 ekranında 7 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Kayılar yeni yurtları Söğüt’e 10 yıl önce yerleşmiştir. Ertuğrul Bey ise Selçuklu’dan sonra yeni Türk devletinin planlarını yapmaktadır. Hande Soral, İlker Aksum, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil, dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimler oldular.

Heyecanla izlenen 5. sezonun ilk bölümünün ardından 123. yeni bölümden ilk görüntüler ekrana geldi. İzleyicileri yine merakla bekleyecekleri sahneler yeni bölümle geliyor. Videodan 14 Kasım Çarşamba akşamı TRT1 ekranında yayınlanacak 123. yeni bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

“Diriliş Ertuğrul” yayınlandığı ilk bölümüyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter’da 100 bin üstü tweet atılan “Diriliş Ertuğrul” sezonun ilk bölümüyle Türkiye gündeminde birinciliğe otururken dünya gündeminde de beşinci
sırada yer aldı.

Dünya üzerinde 85’ten fazla ülkede izleyicisiyle buluşan ve sevenlerinden tam not alan “Diriliş Ertuğrul” dizisi yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Oyuncu kadrosu, dekoru ve platosunun neredeyse tamamının yenilendiği dizi, yeni sezonunda Ertuğrul Bey’in beyliğini Söğüt’e taşıdıktan sonraki dönemini izleyiciye aktarıyor.

REYTİNGLERDE ZİRVEDE

7 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları ortaya çıktı. Dün akşam büyük merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi, 5. sezon ilk bölümüyle yani 122. bölümüyle ekranda yer aldı. İzleyicilerin diziyi ne kadar özledikleri merak ediliyordu. Reyting sonuçları bu sorunun yanıtını vermeye yetti.

Sen Anlat Karadeniz’in 2. sezonundaki birincilik zaferine Diriliş Ertuğrul ekrana döner dönmez son verdi.

Totalde ve AB grubunda zirvenin sahibi olan Diriliş Ertuğrul, reytinglerde de rakibinin bir hayli önündeydi. Totalde 2.8 puanlık fark atan Diriliş Ertuğrul, AB grubunda ise Sen Anlat Karadeniz’in 2 katı reytinge ulaşmayı başardı.