Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul 126. yeni bölümde Gündüz’ü nasıl bir son bekliyor?

Diriliş Ertuğrul 126. yeni bölümde Gündüz’ü nasıl bir son bekliyor?

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 5 Aralık Çarşamba günü 5. sezon 126. bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak. Yeni bölümde neler olacağının detayı ortaya çıkmaya başladı. Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun’un kadrosunda yer aldığı Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünden detaylar şöyle:

Ertuğrul, Umur Beyin Katilini Bulabilecek mi?
Gündüz’ü Nasıl Bir Son Bekliyor?

İlbilge Hatun, handa babası Umur Bey’in öldürülmesinin ardındanErtuğrul’dan bunun hesabını sormuştu. Umuroğlu alpları ise, Ertuğrul’danbunun cezasını kesmeye yeltendiklerinde, Ertuğrul onlara haddini bildirmişti.

Gündüz, bu cinayetin üzerine kaldığını öğrenmiş ve üzerindeki kara lekeyi temizlemek için kaçmıştı. Dragos ise adamlarıyla birlikte zaferinin tadınııkarmıştı. İlbilge, Ertuğrul ile konuşmasının ardından onun sözüne güvenmişti.

Ancak Dragos’un yaptığı planla İlbilge, Ertuğrul’a olan güvenini kaybederek Gündüz’ün peşine düşerken, Ertuğrul da Kara Bela’nın tuzağına düşmüştü…

Ertuğrullar, Kara Bela’nın tuzağından kurtulabilecek mi? Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Onu İlbilge’nin ellerinde nasıl bir son bekliyor? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim tırmanacak mı? Ertuğrul ve İlbilge, Umur Bey’in gerçek katiline ulaşabilecek mi? Dragos’un yeni tuzakları ve buna karşın Ertuğrul’un hamleleri ne olacak? Evdokya’nın Tekfur Yannis’e götürdüğü kolyedeki sır ne? Ertuğrul, kim olduğunu bilmediği gizli düşman Dragos’tan ailesini ve obasını muhafaza edebilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 5 Aralık Çarşamba Saat 20.00’de TRT 1’de

KÜNYE
Yapım: Tekden Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Serdar Özönalan
Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İğnemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Metin, Celal Al, Hakan Serim, Edip Zeydan, Melikşah Özen, Oğuzhan Yarımay, Çağla Naz Kargı, Enes Göçmen, Armağan Oğuz, Aytek Şayan, Koray Şahinbaş