Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 130. Yeni Bölüm 2. Fragmanını İzle

Diriliş Ertuğrul 130. Yeni Bölüm 2. Fragmanını İzle

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 5 sezonunda izleyicilerle Çarşamba günleri buluşmaya devam ediyor. 2 Ocak 2019 akşamı 130. bölümü ekrana gelecek olan yeni bölümde neler olacağı merakla beklenmekte. Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Hande Soral ve İlker Aksum’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler var.

Dizinin yeni bölümünden detaylar gelmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin 130. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti. Beybolat ikna olmamış ve Ertuğrul’un dediği gibi Dragos tuzak kurmuştu. Bu tuzakta ise İlbilge Hatun, Dragos’un yeni adamı Uranos tarafından kaleye kaçırılmıştı. Kaleye kaçırılan İlbilge Hatun’un akıbeti ne olacak? Kaleden kurtarılabilecek mi? Ertuğrul ve Beybolat bu hususta ne yapacak?

Dragos yeni hamlesini yapmış ve Ertuğrul’un başına Uranos’u bela etmişti. Uranos, İlbilge’yi kaçırmasının yanı sıra başka ne gibi belalara yol açacak? Ertuğrul, İbnü’l Arabi’nin talebesi Sadreddin-i Konevi’yi Moğolların elinden kurtarıp sağ salim obaya getirmeyi başarmıştı. Ertuğrul, Moğol tehlikesi altındaki diğer alimleri de kurtarmaya muvaffak olabilecek mi? Artuk ise, Emir Bahaeddin’in adamları tarafından tuzak kurulup kaçırılmıştı. Artuk’un akıbeti ne olacak? Ertuğrul onu sağ salim bulabilecek mi? Ertuğrul, tüm bu tuzakları bertaraf edebilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 26 Aralık Çarşamba Saat 20.00’de TRT 1’de

KÜNYE
Yapım: Tekden Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Metin Günay
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Serdar Özönalan

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral,Didem Balçın,Cengiz Coşkun,Nurettin Sönmez,Ali Ersan Duru,Kayra Şenocak,Burçin Abdullah,Uğur Karabulut,Rümeysa Arslan,Arif Diren,Muhammed Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu,Celal Al,Hakan Serim,Edip Zeydan,Melikşah Özen,Oğuzhan Yarımay,Ali Buhara Mete,Orçun
İynemli,Şafak Başkaya,Aytek Şayan,Halit Özgür Sarı,Ali Savaşçı,Çağla Naz Kargı,Enes Göçmen,Muhammed Emre Kaya,Armağan Oğuz,Kimya Gökçe Aytaç,Koray Şahinbaş,Aysun Demir,Esra Balıkçı,Beyzanur Mete ve Ayberk Pekcan