Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı izle!

Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul dizisinin 134. bölümü 6 Şubat Çarşamba akşamı yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle daha izleyicinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinde, yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan’ın başrollerinde yer aldığı diziye bu sezon Hande Soral, Didem Balçın, İlker Aksum gibi önemli isimler katıldı. Kadrosunu bir hayli güçlendiren Diriliş Ertuğrul dizisinin 135. bölümünün ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 134. bölümünde aksiyon dolu sahneler dikkatleri çekti.

Moğollar obaya hain bir saldırı düzenliyor. Türk obalarını basan Moğollar, her yeri yıkıp geçiyor. Moğol tehlikesini gören Dragos ise ‘Artık biz de Ertuğrul’a mecburuz’ diyor. Obayı basan Moğollar ise Ertuğrul Bey’in oğlu Osman’ı tutsak ederken, Hayme Ana’nın ise boğazına kılıç dayıyor.

Diriliş Ertuğrul’da Moğollar hiç beklemedikleri bir anda Ertuğrul Bey’in obasına saldırı düzenliyor ve herkesi rehin alıyor. Moğol tehlikesiyle baş edemeyeceğini anlayan Dragos ise Ertuğrul Bey’e mecbur olduklarını söylüyor.

Dragos’un kilisenin önünde Ertuğrul’u öldürmek için hazırladığı oyunda bir anda şartlar değişmiş ve Zangoç canı pahasına Ertuğrul’u korumak durumunda kalmıştı. Yaşanan çatışmada Abdurrahman ağır yaralanmış Ertuğrul’un kollarında yaşam mücadelesi veriyordu. Acaba Abdurrahman yaşayacak mı?

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat’la uğraşmak durumunda kalan Ertuğrul Bey’in yürüttüğü gizli faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmamıştı. Hülagü Han’ın peşinde olduğu ve Selçuklu Devlet sırlarını içinde barındıran sandıkla Anadolu’dan toplanan vergilerin bir anda ortadan kaybolması Ertuğrul’u işaret ediyordu. Kendileri açısından yaşanan sıkıntılara son vermek isteyen Moğollar Söğüt’e en vahşi komutanlarından birini göndermiştir. Nökerleri ile Kayı obasını basan Moğol komutan Hayme Ana ve otağdakileri esir almıştır. Ertuğrul, Moğolların eline düşen ailesini kurtarabilecek midir?

Moğol komutan gizlice kendileri için çalışan Beybolat Bey’i Uç Bey’i ilan etmiştir. Ertuğrul bu durum karşısında ne yapacaktır? Söğüt’ün düzeninde ne gibi değişiklikler olacaktır?

Kayı Obasına baskın veren bu Moğol komutan aslında kimdir? Kayı Obası’na baskın yapan Moğollar’ı fırsat bilen Dragos’un yeni planı ne olacaktır?