Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 149. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Finale son 2 bölüm kaldı!

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Finale son 2 bölüm kaldı!

tarafından ker_def

Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Batuhan Karacaya gibi isimleri barındıran Diriliş Ertuğrul dizisi 2 bölüm sonra izleyicilere veda edecek.5. sezonunda vedaya hazırlanan dizinin 149. bölümü 22 Mayıs Çarşamba akşamı 20.35’ta ekranda yerini alacak.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 149. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ertuğrul ile Arıkbuka karşılaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul Gazi, “En ufak hata büyük bedeller ödetir” diyerek herkesin dikkatini çekiyor. Arıkbuka ise Ertuğrul’u tuzağa çekmenin peşinde. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 148. bölümde neler yaşanmıştı?

Arıkbuka zehri ile Gündoğu ve Alpleri püskürtüyor. Öksüre öksüre mağaradan çıkan Alplerin ve Gündoğdu’nun hali haraptır. Gündoğdu çıkar çıkmaz Bamsı ve Gündüz’e onlara tuzak kurulduğunu söylüyor. Tam da o sırada etrafları sarılıyor. Ancak başarıya ulaşamıyorlar. Sırma obada İlbilge’nin hükmünün geçersizliğini ilan etmeye hazırlanırken. İlbilge obaya ağabeyi Beybolat’ın cansız bedeni ile geliyor. Sırma dört gözle beklediği ağabeyini görünce büyük şaşkınlık yaşıyor.

İlbilge bu hadisenin herkese ibret olmasını söylüyor. Düşmanları ile birlik olup hevesleri uğrunda koşanların ağabeyi bile olsa sonunun böyle olacağını söylüyor. Ağabeyinden hain diye söz eden İlbilge, ‘her kim bu obada törenin dışına çıkarsa şunu iyi bilsin ki kara pusatım soluklarını kesecek’ diyor. Bu sırada Ertuğrul da Kayı obasına giriş yapıyor. Büyük sevinçle karşılanan Ertuğrul’un yanında ağabeyi Gündoğdu da var. Ertuğrul Albastı’nın Beybolat olduğunu ve şehitlerinin kanının yerde kalmadığını söylüyor.

ERTUĞRUL ZAFERİNE YÜRÜYOR

Ertuğrul büyük cenk için pusatları kalkındırmaya hazırlanıyor. Bu sırada Sırma, İlbilge’ye karşı hamlelerini bir bir indiriyor. Aynı zamanda Arıkbuka ile işbirliği yaparak ağabeyinin intikamının alınmasını istiyor. Arıkbuka Ertuğrul’un hazırlık içinde olduğunun farkında. Ve bir kez daha karşı karşıya geliyorlar. Ertuğrul bu sefer daha güçlü.