Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’daydı, işsiz kalınca dondurmacı oldu, şimdi Kırmızı Oda’da oynayacak!

Diriliş Ertuğrul’daydı, işsiz kalınca dondurmacı oldu, şimdi Kırmızı Oda’da oynayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, hikayesi kadar oyuncularıyla da konuşturuyor. Ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak katıldıkları dizide, yeni karakterler de ilgiyle takip ediliyor. Gerçek hayat hikayesinden alınan Kırmızı Oda’ya gelen yeni isimler, heyecanı da arttıran bir etken. Diziye bir ismin daha dahil olacağı ortaya çıktı.

Bir kaç haftadır Kumru karakteriyle Aslıhan Gürbüz’ü izliyoruz. Aynı zamanda Boncuk karakteriyle de Burcu Biricik dizinin dikkat çeken bir başka karakterine hayat veriyor.

Bu iki ismin oynadığı karakterlerin hikayeleri halen sürüyor. Ne kadar daha dizide yer alacaklar henüz bilinmiyor ama bu arada başka isimlerin katılımı da devam ediyor!

Diziye katılacak yeni ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı. Buna göre oyuncu Fırat Topkorur, Kırmızı Oda’nın kadrosuna katılan son isim oldu.

Fırat Topkorur, Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Tüccar Hasan olarak dikkatleri çekmişti. Öncesinde Kehribar ve Fatih Harbiye dizilerinde de rol alan oyuncu, daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem ve dijital platformda yayınlanan Şahsiyet dizisinde de rol aldı.

Diriliş Ertuğrul'daydı, işsiz kalınca dondurmacı oldu, şimdi Kırmızı Oda'da oynayacak! 8

Oyuncu, Diriliş Ertuğrul’dan ayrıldıktan sonra ise dondurmacılık yaptığı haberleriyle gündeme gelmişti. İstanbul Beşiktaş’ta dondurma tezgahı açan oyuncu, verdiği röportajda, oyunculuğu bırakmadığını, her zaman iş alamadığnı ve boş zamanlarında da dondurma sattığını anlatmış “Çok da güzel para kazanıyorum. Oyunculukta kazanmadığım parayı dondurma satarak kazanıyorum. Bu işi severek yapıyorum. Uzun süre iş alamayan oyuncu arkadaşlarım var, yeri geldiğinde ekmek parası bile bulamıyorlar. Bu duruma düşmemek için hem kendimin işçisiyim, hem de patronum” açıklamasını yapmıştı.

Fırat Topkorur, bu kez Kırmızı Oda dizisiyle ekranlara gelecek… Bakalım dizide kimi oynayacak?

Diriliş Ertuğrul'daydı, işsiz kalınca dondurmacı oldu, şimdi Kırmızı Oda'da oynayacak! 9