Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu’su Kaan Taşaner’den bu sezonun dizi karakterlerine sexist yakıştırması!

Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu’su Kaan Taşaner’den bu sezonun dizi karakterlerine sexist yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dünya çapında büyük ilgi gören dizide Erdoğan Yaşaran karakterine hayat vererek, kariyer basamaklarını çok hızlı bir şekilde çıkan Kaan Taşaner, sonrasında da birçok önemli projede yer aldı.

Oyuncu; Kuzey Güney dizisinde Şeref rolünün yanı sıra Kayıp’ta Kemal, Mehmetçik Kutül Amare’de Süleyman ve Şahin Tepesi’nde de Erkan karakterlerine hayat verdi. En son 2014-2019 yılları arasında Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu olarak izlediğimiz oyuncu, son 1,5 yıldır yeni bir projede görünmüyordu.

Ünlü oyuncu, arkadaşı Aşkım Kapışmak’ın seminerine katıldı ve muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine gelen teklifler olduğunu ama içinde yer almayı istediği bir proje bulamadığını anlatan Kaan Taşaner, “Son bir iki sezondur, kendimi içinde rahat hissedeceğim bir şey ile karşılaşmadım” ifadesini kullandı.

Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu'su Kaan Taşaner'den bu sezonun dizi karakterlerine sexist yakıştırması! 7

Ünlü oyuncu, bu sezonki dizilerde yer alan erkek karakterler için de önemli bir tespitte bulundu. Kaan Taşaner, “Özellikle bu sezon erkeklerin dizilerdeki konumlandırılma biçimini çok sexist buluyorum. O yüzden de ben bu konuda biraz sorumlu bir oyuncu olarak hissettiğim için, bu tip şeylerden kaçmaya, daha dengelerini bulmuş bir işte olmayı tercih ettiğim için okumaya devam ediyorum. Acelem yok, çünkü her zaman yaptığımın en iyisini yapmaya çalıştım” diyerek tartışmalı bir söz söyledi.

Daha önce bir örneği olmayan karakteri canlandırmayı istediğini, o riski almayı sevdiğini belirten Kaan Taşaner, türünün ilk örneği olabilecek bir diziden teklif gelirse rol alabileceğini söyledi.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz…