Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Selcan Hatun’u Didem Balçın’dan Diriliş Osman açıklaması: Her şey değişecek, ruh aynı kalacak!

Diriliş Ertuğrul’un Selcan Hatun’u Didem Balçın’dan Diriliş Osman açıklaması: Her şey değişecek, ruh aynı kalacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini oynayan Didem Balçın, dizinin yeni versiyonu Diriliş Osman ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Harbiye Açıkhava’da Levent Yüksel konserine giden Oyuncu, magazincilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu, Diriliş Ertuğrul bittikten sonra ilk kez üst üste tatil yapma imkanı bulduğunu, yeni sezonda ise gelen projeleri şimdilik değerlendirdiğini ve kesinleşen bir dizi olmadığını söyledi.

Balçın, Burak Özçivit’in oynadığı Diriliş Osman dizisiyle ilgili gelen sorulara, tutacağına çok inandığını söyleyerek
“Diriliş projesi başlı başına bir prodüksiyon. İnce ince bütün platosundan oyuncularına kostümüne başlığına kadar ilmek ilmek çalışılmış bir proje. Diriliş Osman biter, Diriliş Fatih başlar. Bu böyle devam eder ve hep de tutar diye inanıyorum. Diriliş Osman da aynı bu şekilde tutacak bence” açıklamasını yaptı.

Israrlı sorulara karşın diziyle ilgili oyuncu kadrosunda Burak Özçivit dışında başka bir ismi bilmediğini belirten Didem Balçın, “Hiç bir konuda bir şey bilmiyorum. Burak özçivit’i biliyorum sadece” dedi.

Diriliş Ertuğrul'un Selcan Hatun'u Didem Balçın'dan Diriliş Osman açıklaması: Her şey değişecek, ruh aynı kalacak! 7

Kendisinin de yeni versiyonda yaşı dolayısıyla olamayacağını belirten Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul dizisi Diriliş Osman adıyla yenilenip gelse de ruhunun aynı kalacağına inandığını söyledi.

Balçın, şöyle konuştu:

“Engin Altan Ertuğrul karakteriyle özdeşleşti. Benim Selcan ile özdeşleştiğim gibi. O yüzden insanlar merakla bekliyorlar. Bütün oyuncular değişecek, bütün ambians değişecek. Ruhu aynı kalacak. O yüzden seyirci için daha heyecanlı bir şey. Umarım ve eminim de aynı Diriliş Ertuğrul gibi başarılı olacaklar.”

Didem Balçın’ın, Uçankuş’ta yayınlanan röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: