Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un ünlü oyuncusu şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu’ya katıldı

Diriliş Ertuğrul’un ünlü oyuncusu şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu’ya katıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 5 sezon devam eden ve tüm dünyada büyük bir yankı bulan Diriliş Ertuğrul dizisinin önemli karakterlerinden Gündoğdu’ya Kaan Taşaner hayat vermişti. Ünlü oyuncu, izleyicilerden büyük ilgi görmüş ve geniş kitleler tarafından da dikkat çekmişti.

Yurt dışında da yayınlanan dizinin önemli karakterlerinden birisine başarıyla hayat veren Kaan Taşaner, yine bir dönem dizisinde rol almak için gelen teklifi kabul etti.

2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide Erdoğan Yaşaran karakteri ile tanınan oyuncu, ardından ise Kuzey Güney dizisinde Şeref olarak akıllara yazıldı. Kayıp, Mehmetçik Kutül Amare ve Şahin Tepesi dizilerinde de rol alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul’daki performansıyla ise gönüllere girdi.

Diriliş Ertuğrul'un ünlü oyuncusu şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu'ya katıldı 7

Kaan Taşaner, TRT1 ekranlarında bu sezon fırtına gibi esen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katıldı. Şimdiye kadar 10 bölümü yayınlanan dizinin önümüzdeki bölümlerinde usta oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Akli Film tarafından hazırlanan dizide acımasız ve korkutucu Romalı savaşçı Markus karakterini Kaan Taşaner canlandıracak.