Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Alparslan: Büyük Selçuklu ile televizyon ekranlarına geri döndü!

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Alparslan: Büyük Selçuklu ile televizyon ekranlarına geri döndü!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başarılı oyuncu kadrosu, güçlü senaryosu ve ihtişamlı dekoru ile TRT1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu izleyiciden tam not alıyor. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı dizide Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih süreci konu alınıyor.

Akli Film imzalı rekortmen dizinin kadrosuna diziye farklı bir soluk getirecek yeni bir karakter katılıyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alarak adını duyuran Mehmet Ünal, TRT 1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başarılı oyuncu Mehmet Ünal, dizide Prens Liparit’in savaşçı oğullarından “İvan” rolünü canlandırmaya başladı. Babasının kafatasını yanında taşıyıp onunla konuşan İvan, renkli kişiliğiyle izleyici tarafından büyük ilgi görerek gündem oldu.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Alparslan: Büyük Selçuklu ile televizyon ekranlarına geri döndü! 7

Emre Konuk’un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği, Sedat İnci’nin ise yönettiğini yaptığı, Akli Film imzalı dizide Barış Arduç ve Fahriye Evcen’e Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Sarp Levendoğlu, Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Toprak Sergen, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal ve Esra Kızıldoğan gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile başlayan yüksek bütçeli projenin devamı olan Alparslan Büyük Selçuklu’da hikayenin geriye doğru işlediğini gördük. Dizinin mayıs ayı sonunda 28. Bölümle sezon finali yapması ve önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtiliyor.