Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Osman için öyle hazırlıklar yapıldı ki, Diriliş Ertuğrul’u bile unutturacak!

Diriliş Osman için öyle hazırlıklar yapıldı ki, Diriliş Ertuğrul’u bile unutturacak!

tarafından ker_def

Diriliş Osman dizisi Diriliş Ertuğrul’un da önüne geçecek!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 5 sezon boyunca TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi hem halkın ilgisi hem reytingler hem de yurt dışındaki yankısıyla büyük başarılara imzasını atmıştı.

Engin Altan Düzyatan’ın liderliğinde 5 sezon hiç zirveden inmeyen Diriliş Ertuğrul, TRT1’e de önemli katkılar yapmıştı.

Ancak yeni sezonda Diriliş Osman, atv ekranında yayınlanacak. Yani dizilerinin gücüyle uzun süredir “Dizi atv’de izlenir” sloganını hak eden bir kanaldan bahsediyoruz.

Yani dizi izleyicilerinin alışık olduğu bir kanalda ekrana gelmesi Diriliş Osman için önemli bir artı konumunda…

Ayrıca Burak Özçivit’in yeniden ekrana dönüş projesi olması, yapılan hazırlıkların boyutu dikkate alındığında Diriliş Osman adeta gümbür gümbür geliyor.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, tüm hazırlıkları titizlikle yönetiyor… Riva’da kurulan platoyu görenler gözlerine inanamadıklarını belirtmekte.

Aslında burayı bir plato değil de yüzlerce dönüm arazi üzerine kurulmuş küçük bir şehir olarak da tanımlamak yanlış olmayacaktır.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ platoyu gezmiş ve izlenimlerini köşesinde yazmıştı.

Diriliş Osman için öyle hazırlıklar yapıldı ki, Diriliş Ertuğrul'u bile unutturacak! 7

Bu izlenimler gösteriyor ki, Diriliş Osman dizisi aslında Diriliş Ertuğrul’un 5 yıllık tecrübelerinin birikimini de üzerine katan, hataların çok aza indirildiği ve izleyici beklentilerinin de çok iyi tahlil edildiği bir ortamda geliyor..

Diriliş Osman dizisinin, Diriliş Ertuğrul’un çok üzerine çıkması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.En az 5 sezonluk bir planlama yapıldığı ise Burak Özçivit ile 5 sezonluk anlaşma yapılmasından belli.

Kaleleriyle, hanları, hamamlarıyla, camileri ve kiliseleriyle bir şehir inşa edildi. Hepsi tek bir şey için; Diriliş Osman başarılı olsun, 5 sezon devam etsin…

Yüksel Aytuğ’un izlenimlerinde Türkmenistan’da hatırlatılan kıl çadır detayı, 60 ayrı marangoz ekibinin çalışması, 800 metrelik yapay göl gibi konular Diriliş Osman dizisine farklı bakmamız gerektiğini anlatmaya yetiyor.

Oyuncuların eğitimleri ve senaryo çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Dizinin Ekim veya Kasım ayında izleyici ile buluşması beklentisi hakim…

Sette 1500’e yakın kişinin çalıştığı düşünülür ise, Diriliş Osman dizisi yeni sezonun en iddialı yapımı olmakla ne kadar övünse az…