Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Osman ile ilgili ilk tüyo’yu Didem Balçın verdi!

Diriliş Osman ile ilgili ilk tüyo’yu Didem Balçın verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından, yeni sezonda Diriliş Osman ismiyle devam edeceği gündeme gelmişti.

Burak Özçivit’in başrolünde oynayacağı Diriliş Osman dizisi için, bir zaman atlaması yaşanacağı biliniyordu.

Konuyla ilgili konuşan dizinin Selcan Hatun’u Didem Balçın, bu zaman atlamasının 15 yıl gibi bir süre olacağını belirtti.

Yeni sezonda Diriliş Osman ismiyle devam edecek dizide olmayacağını belirten Didem Balçın, “Artık Diriliş Ertuğrul yok. Diriliş Osman başlayacak. Onda da ben olmayacağım zaten” ifadesini kullandı.

Diriliş Osman ile ilgili ilk tüyo'yu Didem Balçın verdi! 7

Dizinin zaman atlaması ile ilgili olarak da Didem Balçın, “Bir 15 sene falan ileriye gidecek. Birazcık daha ileri bir tarihi anlatacağı için ben yokum” dedi.

Didem Balçın, muhabirin “Oyuncu kalmayacak o zaman?” sorusuna da “Yeni oyuncu kadrosu olacak. O konuda ben bir şey diyemem ama yapım şirketinin açıklaması önemli” diyerek detay vermekten kaçındı.

Ancak Balçın’ın açıklamalarından Diriliş Osman’ın yeni oyuncu kadrosuyla, 15 yıl kadar sonrasına zaman atlaması yaşanarak devam edeceği de öğrenilmiş oldu.

Uçankuş’ta yayınlanan röportajın tamamını videodan izleyebilirsiniz…