Ana sayfa Dizi Haberleri Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan’da hayranlarını büyüleyecek!

Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan’da hayranlarını büyüleyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde ekranların en sevilen kadın oyuncularından biri olan Ebru Şahin, yeni dizisi Destan’la ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncu ATV’de yayınlanacak dizisinde çok farklı bir halde izleyicilerin karşısına çıkacak ve hayranlarının ağızlarını açıkta bırakacak.

ATV’de yayınlanan Hercai dizisiyle adını sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya duyuran Ebru Şahin, yeni dizisi Destan’la ekrana gelmek için gün sayıyor. Hazırlık süreci bir yılı bulan dizi dekoru, kostümü ve hikayesiyle büyüleyici bir hikayeyi izleyicilere aktaracak.

Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan'da hayranlarını büyüleyecek! 10

Ancak dizide izleyicileri en çok büyüleyecek olan hiç kuşkusuz Ebru Şahin olacak. Hercai’de narin bir kadın olarak karşımıza çıkan Ebru Şahin, Destan’da adeta bir dişi kurt olarak karşımıza çıkacak.

Ebru Şahin, Destan dizisinin tanıtımındaki sahneleriyle şimdiden izleyicileri etkisi altına aldı bile. Tanıtım filmindeki sahnelerde çok sıkı at binen, dövüşen ve kılıç kullanan Ebru Şahin, birçok oyuncunun gerçekleştiremeyeceği aksiyon dolu sahnelerin altından başarıyla kalktığını ispatlıyor.

Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan'da hayranlarını büyüleyecek! 11

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı Destan’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan'da hayranlarını büyüleyecek! 12

ATV ekranlarında yayınlanacak olan dönem dizisinde Ebru Şahin ‘Akkız’ isimli karaktere hayat verecek Sekizinci yüzyılda geçen hikayede sakat Han oğlu ‘Batuga’ ile ‘Akkız’ın destansı aşkı anlatılacak. Orta Asya’da geçecek hikayeye uygun bir ortam oluşturulması için yoğun bir çaba harcanıyor.

Dişi kurt Ebru Şahin yeni dizisi Destan'da hayranlarını büyüleyecek! 13