Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus heyecanı ile Melis Sezen kıyafet konusunda yine ilginç bir tercih yaptı!

Disney Plus heyecanı ile Melis Sezen kıyafet konusunda yine ilginç bir tercih yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran itibariyle Türkiye gibi 44 ülkede daha yayınlara başlayan Disney Plus, ayrıca ülkemizi de bir üretim merkezi olarak konumlandırdı. Türkiye’de iyice güçlenen dizi ve sinema sektörünün dünyaya yayılması süreci Disney Plus’ın da katkılarıyla daha da artacak. Netflix’ten sonra izleyicilere paralı içerik sunan bir başka dünya devi daha Türkiye’de birbiri ardına projelere imza atıyor.

Disney Plus’ın birçok oyuncu ile görüşme halinde olması ve yeni dizi bombardımanı yapması nedeniyle de açılış gecesine ilgi büyüktü. Açılışa katılanlar arasında özellikle kadın oyuncular şıklık yarışı içindeydi. Melis Sezen de daha öne olduğu gibi bu tür etkinliklerde farklı bir tarz ve dekolteli kıyafet tercihinde bulundu.

Disney Plus heyecanı ile Melis Sezen kıyafet konusunda yine ilginç bir tercih yaptı! 8

Deniz Kızı havası yansıtan kıyafeti ile yine herkesin ilgi odağı olmayı başaran Melis Sezen, ayrıca çok heyecanlıydı. Sadakatsiz dizisindeki başarılı Derin karakteri ile öne çıkan oyuncu, dizinin yurt dışında yayınlanmasının da etkisiyle popülerliğini ülke sınırları dışına da taşırdı.

Geceye özel şekilde hazırlanan Melis Sezen, “Benim için özel bir gece, uzun zamandır beklediğim ve heyecanlı olduğum bir gece. O yüzden yine beni yansıtan bir kıyafet olsun istedim. Biraz dönemsel, biraz da deniz kızı gibi” şeklinde konuştu.

Oyuncu daha önce giydiği kıyafetler ile sosyal medyada bazı çevreler tarafından eleştiri konusu da yapılmıştı. Melis Sezen, bu konu ile ilgili soru üzerine, ruhu nasıl isterse öyle giyindiğini belirtmekle yetindi.

Disney Plus heyecanı ile Melis Sezen kıyafet konusunda yine ilginç bir tercih yaptı! 9

Disney Plus’ta ekran yüzü olan isimler arasında bulunan Melis Sezen’in projesi de ortaya çıktı. Nomen isimli dizide rol alacak olan oyuncu, hem Halit Ergenç hem de Songül Öden gibi iki tecrübeli isimle aynı seti paylaşacak.

Melis Sezen, yeni projesi için fazla bilgi veremediğini belirterek, “Şu anda bir şey söyleyemiyoruz, sürprizi kaçmasın. Çok heyecanlı olduğum bir şey var. Kıpır kıpır içim” diye konuştu.

Nomen dizisi için de çalışmaların yakında başlayacağını Melis Sezen’in tatil planı yapmamasından anlaşılmış oldu.